STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Άρης 2-0

ΟΦΗ - Άρης 2-0
INTIME SPORTS

Με τους Περογαμβράκη και Παπάζογλου να βρίσκουν δίχτυα, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Άρη κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Την τέταρτη εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο ΟΦΗ, που σκαρφάλωσε στη 10η θέση με 20 βαθμούς.

Οι Κρητικοί, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από Περογαμβράκη και Παπάζογλου, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στον Άρη, που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 17η αγωνιστική της Superleague

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε πολλές καλές στιγμές στην αναμέτρηση, σε αντίθεση με τους "κίτρινους", που εξαιρουμένου ενός δοκαριού στο πρώτο 15λεπτο, δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Αγριμάκη.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΟΦΗ - Άρης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Σπάθας

Βοηθοί: Αλεξέας, Κοντιζάς

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ (70' Κουρδάκης), Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83' Ζορμπάς), Περογαμβράκης (88' Ζαχαράκης), Παπάζογλου

ΑΡΗΣ (Αλκαράθ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Πουλίδο (68' Παντίδος), Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Κοέλιο, Καραγιάννης (52' Αγκάνθο), Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (63' Κανούλας)

Γκολ: 25' Περογαμβράκης, 87' Παπάζογλου

Κίτρινες κάρτες: Σόουζα / Πουλίδο, Κανούλας, Καζναφέρης

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, και μάλιστα είχε δοκάρι μόλις στο 14ο λεπτό σε κοντινή κεφαλιά του Αγγελούδη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο, το γκολ ήρθε για τον ΟΦΗ, μόλις στην πρώτη του πραγματικά καλή στιγμή. Ο Λαμπρόπουλος σέντραρε στο 25' από δεξιά, ο Βελλίδης δεν συγκράτησε την μπάλα και ο επερχόμενος Περογαμβράκης (από θέση οφσάιντ) την έσπρωξε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αρχικά στο 54' με τον Κουτσιανικούλη, που δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ, ενώ άτυχος στάθηκε στο 65ο λεπτό ο Παπάζογλου, ο οποίος "κρέμασε" εξαιρετικά τον Βελλίδη, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, ο Έλληνας επιθετικός χρίστηκε σκόρερ στο 87', όταν από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου από αριστερά, πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ήταν αυτός που δημιούργησε και τα δύο γκολ για τους νικητές, αν και στο πρώτο χρειάστηκε να... βάλει το χεράκι του και ο Βελλίδης.

Ο αδύναμος κρίκος

Άνευρος επιθετικά ο Άρης, που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άφαντος. Μάλλον ο Λούκας Αλκαράθ θα πρέπει να χρεωθεί αυτήν την εμφάνιση και φυσικά την ήττα.

Στατιστικά αγώνα

2 Γκολ 0
2 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 8
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
2 Κεφαλιές 3
3 Αποκρούσεις 5
11 Επεμβάσεις 17
30 Κλεψίματα 25
8 Φάουλ 25
7 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 3
62 Λάθη 78
7/26 Γεμίσματα 8/19
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ