STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

Δυο βαθμούς άφησε στο Γεντί Κουλέ ο ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε να χάνει από τον ΟΦΗ, στο ημίχρονο, ισοφάρισε με τον Νέτσιντ, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει το δεύτερο γκολ, αλλά στο τέλος απέφυγε αυτός την ήττα. "Αντρικό" ματς με οπαδούς και των δυο ομάδων στο γήπεδο

Ενα από τα πιο συναρπαστικά ματς της φετινής Σούπερ Λιγκ έγινε στο Ηράκλειο, το οποίο όμως έμεινε χωρίς τελικό νικητή καθώς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες τελικώς έμειναν στο 1-1.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" στραβοπάτησε αν σκεφτεί κανείς ότι το κυνήγι του τίτλου δεν χωρά απώλειες, αν και ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPER BALL. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 6η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή μετά την ισοφάριση του Βίτορ στο γκολ του Περογαμβράκη, ωστόσο τις εντυπώσεις στο φινάλε του αγώνα κέρδισε ο ΟΦΗ, που με την είσοδο του Μακουκούλα έκανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι για ένα ακόμη παιχνίδι το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν... απών και βοήθησε ελάχιστα την ομάδα του. Εντυπωσιακή, τέλος, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο με απόλυτα αρμονική συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων, κάτι που σπανίζει από τα ελληνικά γήπεδα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (23' Ζβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66' Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86' Μακουκούλα)

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (64' Λόρενς), Στοχ, Σαλπιγγίδης (64' Γεωργιάδης), Βούκιτς (71' Νέτσιντ), Αθανασίαδης

Γκολ: Περογαμβράκης (15', ΟΦΗ)-Νέτσιντ (74', ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Στοχ (10', ΠΑΟΚ), Βούκιτς (37', ΠΑΟΚ), Λίνο (59', ΠΑΟΚ), Νέτσιντ (74', ΠΑΟΚ)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έκανε πρώτη αισθητή την παρουσία της στον αγώνα, με σουτ του Βερόν στο 3' που πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' ο Μακρής επιχείρησε συρτό σουτ που, όμως, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Χακόμπο.

Έγινε αυτό που φαινόταν

Ο ΠΑΟΚ ηρέμησε τον ρυθμό στην συνέχεια και προσπάθησε με υπομονή να βρει διαδρόμους προς την εστία του ΟΦΗ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η υπεροχή των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 15', όταν ο Περογαμβράκης έπαιξε το ένα δύο με τον Κουτσιανικούλη και απέναντι από τον Χακόμπο δεν αστόχησε γράφοντας με σουτ από κοντινή απόσταση το 1-0.

Ανούσια κατοχή ο ΠΑΟΚ

Το γκολ αφύπνισε κάπως τον ΠΑΟΚ που κέρδισε χώρο στο γήπεδο, χωρίς, πάντως, να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Η πρώτη φορά που έφτασε κοντά στο γκολ ήταν στο 25'.

Ο Λίνο γύρισε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ σε σημείο που περίμενε ο Κλάους, ο επιθετικός του "Δικεφάλου" ελίχθηκε, σούταρε συρτά, αλλά ο Δασκαλάκης απομάκρυνε με τα πόδια.

Ο ΠΑΟΚ έγινε επικίνδυνος ξανά στο 41', χάρη σε ένα μακρινό σουτ του Λάζαρ, που απέκρουσε με δυσκολία στην γωνία του ο Δασκαλάκης. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή μπάλας και προσπαθούσε να επιβάλλει τον ρυθμό του χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, αλλά...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, που ανάγκασε τον Χακόμπο σε δύσκολη επέμβαση στην γωνία του.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο και στο 54' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Μακρής στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Ο "Δικέφαλος" έχασε διπλή ευκαιρία στο 69', αρχικά, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ και σουτ του Βούκιτς από το σημείο του πέναλτι έδιωξε με υπερένταση ο Δασκαλάκης και αμέσως μετά όταν κεφαλιά του Βίτορ πέρασε μόλις άουτ.

Κόντρες και... 1-1

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 74'. Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, ακολούθησε σύγχυση στην περιοχή του ΟΦΗ και ο Νέτσιντ από απόσταση αναπνοής μετά από κόντρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο ΟΦΗ κατευθείαν μετά το γκολ ανοίχτηκε και στο 79' ο Χακόμπο σταμάτησε ψύχραιμα εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες. Στο 81' ο Στοχ ελίχθηκε, δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Δασκαλάκη.

"Ροντέο" το παιχνίδι

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 84'. Ο Βίτορ βρέθηκε απέναντι από τον Δασκαλάκη, όμως, ο γκολκίπερ των Κρητικών απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Πορτογάλου αμυντικού, ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση, ο Δασκαλάκης εκτινάχθηκε, έδιωξε κεφαλιά του Μακρή και απεσώβησε το αυτογκολ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να σφυροκοπά και στο 87' ο Γεωργιάδης σέντραρε, ο Νέτσιντ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Στο 88' ο Μακουκούλα έφυγε σε τετ α τετ, ο Κατσουράνης, όμως, την τελευταία στιγμή τον πρόλάβε και πέταξε σε κόρνερ, ενώ στο 89' ο Κουτσιανικούλης δεν μπόρεσε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ να πλασάρει και να βάλει τον ΟΦΗ σε θέση οδηγού.

Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Μακουκούλα πάτησε στα καρέ του ΠΑΟΚ, σούταρε, όμως, ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ.

MVP της αναμέτρησης

Ο Δασκαλάκης που όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών και έσωσε τον ΟΦΗ σε αρκετές φάσεις.

Απογοήτευση

Ο Στοχ που στέρησε από τον ΠΑΟΚ τις εμπνεύσεις του και τις ατομικές του ενέργειες.

Στατιστικά

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 11
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 5
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 3
7 Αποκρούσεις 6
20 Επεμβάσεις 14
47 Κλεψίματα 19
15 Φάουλ 22
1 Οφσάιντ 1
5 Κόρνερ 10
57 Λάθη 64
6/17 Γεμίσματα 9/34
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ