STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ με γκολ του Παπάζογλου στο 7' επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες ενώ με τους τρεις πόντους προσπέρασε την ομάδα της Βοιωτίας στον βαθμολογικό πίνακα.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με τους Κρητικούς να επικρατούν με 1-0 του Λεβαδειακού στο "Γεντί Κουλέ" και να παίρνουν τρεις σημαντικούς πόντους κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Η ομάδα της Βοιωτίας δεν κατάφερε σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι να πάρει βαθμούς και γνώρισε την ήττα που την κρατάει στους 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιωαννίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 89'.

Παρακολουθείστε την 15η εκπομπή SuperBALL αυτή την Κυριακή (15/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Λεβαδειακό ήταν ο ΟΦΗ με τους Κρητικούς να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση να ανοίγουν το σκορ στο 7' και εν συνεχεία να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Οι Κρητικοί μάλιστα είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ στο πρώτο μέρος και να τελειώσουν το ματς.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με τις αλλαγές του Καραγεωργίου μπόρεσαν να γίνουν πιο απειλητικοί και να φτάσουν και αυτοί κοντά σε ένα γκολ και να πιέσουν περισσότερο την εστία του Φερνάντες χωρίς όμως να είναι καλοί στην τελική φάση.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Καιρός:

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Ταρανάς (Αθηνών)

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Ζε Εντουάρντο, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (87' Μπανούσης), Όγιος (51' Μακουκούλα), Παπάζογλου (78' Λαμπρόπουλος)

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Λαμπρόπουλος (46' Κάντζι), Σαγκινέτι, Λυκογιάννης, Κονέ (72' Κονέ), Μάγκας (46' Μάρτινς), Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Μάντζιος.

Γκολ: 7' Παπάζογλου

Κίτρινες κάρτες: 65' Μπούρμπος/15' Μάγκας, 68' Κονέ

Κόκκινες κάρτες: 89' Ιωαννίδης

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στον Λεβαδειακό με τον Λυκογιάννη στο 4' αλλά η κεφαλιά του ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού πέρασε έξω.

Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο 6' με κεφαλιά του Μακρή που ήταν άστοχη και στο 7' ο Μπούρμπος έκανε το σουτ με τον Σρατηλάτη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Μιλιάζες ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ από τα δεξιά και ο Παπάζογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό για τον ΟΦΗ.

Το γκολ αυτό έδωσε επιπλέον ώθηση στους Κρητικούς που προσπάθησαν να απειλήσουν με στου των Μιλιάζες και Κουτσιανικούλη στο 10 και στο 12' αλλά ο Στρατηλάτης μπλόκαρε.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα ακόμη γκολ στο 28' όταν σε κόρνερ από τα αριστερά του Όγιος ο Παπάζογλου πάλι πήρε την κεφαλιά με τον Στρατηλάτη όμως να μπλοκάρει.

Στο 33' ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Όγιος όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ με πάσα ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και από πλάγια σούταρε δυνατά με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε με ευκαιρία ο Λεβαδειακός

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καραγεωργίου έριξε στην μάχη τους Καντζί και Ροτζέριο κάνοντας πιο επιθετικό τον Λεβαδειακό. Μάλιστα στα πρώτα δώδεκα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ορτέγκα έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Μάντζιο, αυτός σούταρε με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και προσπάθησαν να απειλήσουν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ.

Στο 61' ο ΟΦΗ είχε και δεύτερο δοκάρι όταν σε σέντρα σουτ του Μπούρμπου από τα δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο δοκάρι.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 65' σε κόρνερ του Μιλιάζες από τα δεξιά ο Μακρής δεν μπόρεσε απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ και πάλι με τον Μιλιάζες να εκτελεί το φάουλ και τον Μακρή από το ένα μέτρο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα έξω.

Στο 89' ο Ιωαννίδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον Μπανούση και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

MVP

Ο Παπάζογλου μπορεί να ήταν ο σκόρερ αλλά όλα ξεκινούσαν από τον Μιλιάζες σε κάθε φάση του ΟΦΗ στο ματς με τον Λεβαδειακό. Έχει την ασίστ στο γκολ ενώ κάθε στημένο που εκτέλεσε ήταν κίνδυνος θάνατος.

Απογοήτευση

Κακό παιχνίδι από τον Ιωαννίδη ο οποίος μάλιστα και με την ενέργεια του στην αποβολή στο 89' παίρνει δικαιολογημένα τον τίτλο της μεγαλύτερης απογοήτευσης στην αναμέτρηση.

Τα στατιστικά

1 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
15 Τελικές Προσπάθειες 5
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
6 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 6
22 Επεμβάσεις 13
48 Κλεψίματα 43
15 Φάουλ 18
1 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 8
51 Λάθη 60
12/27 Γεμίσματα 6/27
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ