STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο ΟΦΗ... έδιωξε για τρίτη φορά τον Παράσχο

Ο ΟΦΗ... έδιωξε για τρίτη φορά τον Παράσχο
INTIME SPORTS

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Γιώργος Παράσχος έφυγε από ομάδα ύστερα από αγώνα με τον ΟΦΗ. Δυο φορές με τον Ατρόμητο και μια με το Λεβαδειακό. Το Sport24.gr θυμίζει.

Κακοδαιμονία, κατάρα, διαβολική σύμπτωση... Ό,τι και αν ισχύει, ο Γιώργος Παράσχος θα ακούει το όνομα των Κρητικών και θα τρέχει. Όταν για τρίτη φορά στην καριέρα του απολύεται από ομάδα ύστερα από αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως είναι μια ομάδα που δεν του "πάει" ιδιαίτερα.

Ο Έλληνα κόουτς αποτέλεσε παρελθόν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Ατρόμητο μετά την ήττα στο "Γεντί Κουλέ" με 1-0 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν τις "χαμηλές πτήσεις" και εντέλει ήρθε η απόλυση. Τραγική ειρωνεία πως πριν 18 μήνες κάθισε εκ νέου στον πάγκο του Ατρομήτου και πάλι απέναντι στον ΟΦΗ.

Το πρώτο πικρό φινάλε είχε έρθει το 2007 ύστερα από μια συντριβή με 4-1 για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο "Παγκρήτιο". Συνολικά, είχε καθίσει στον πάγκο της Χαλκηδόνας αλλά μετέπειτα του Ατρομήτου και η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών σηματοδότησε το τέλος μίας εποχής.

Πέρυσι και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 2013, ο Γιώργος Παράσχος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε σε δυσμένεια μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και η φυγή του ήταν θέμα χρόνου, όπερ και συνέβη μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ