STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Βασιλείου "λύγισε" τον Ηρακλή, 1-0 ο Ατρόμητος στις καθυστερήσεις

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής κρατούσε για 90 λεπτά το βαθμό στο Περιστέρι, αλλά ο Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από πάσα του MVP, Πλατέλλα, έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Ατρόμητο. Τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς SuperLeague o Σα Πίντο.

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή, στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League, χάρη στο γκολ του Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από εξαιρετική κούρσα και πάσα του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο "Γηραιός" είχε τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο ματς, στο πρώτο ημίχρονο, με το δοκάρι μετά από σουτ του Κούρου. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έχασε το μαρκάρισμα του Πλατέλλα στη φάση του γκολ.

Συντριπτικά ανώτερος ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως και στο πρώτο μισό του πρώτου, με τον Ηρακλή να παίρνει τα ηνία στο δεύτερο μισό αυτού.

Άδικο αποτέλεσμα για την προσπάθεια του Ηρακλή, που κρατούσε το βαθμό στο Περιστέρι με τρομερή αυταπάρνηση για ενενήντα λεπτά.

Συνεχίζει το δικό του σερί ο Σα Πίντο. Μετά από τέσσερα ματς - σε επίπεδο Super League - ο Πορτογάλος τεχνικός στη δεύτερη θητεία του στο Περιστέρι, μετρά τέσσερις νίκες.

Αήττητος από τις 19 Γενάρη - σε επίπεδο Super League - στο γήπεδό του ο Ατρόμητος, όταν και είχε χάσει (1-4) από την Κέρκυρα. Μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο Βασιλείου "λύγισε" τον Ηρακλή, 1-0 ο Ατρόμητος στις καθυστερήσεις
Ο Βασιλείου "λύγισε" τον Ηρακλή, 1-0 ο Ατρόμητος στις καθυστερήσεις

Ο Βασιλείου "λύγισε" τον Ηρακλή

Εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πλατέλλας έπιασε το σουτ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γιαννίκογλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα (13'), ο Τόνσο έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, αλλά ο Γιαννίκογλου αντέδρασε με την ίδια ταχύτητα κι έδιωξε με το κεφάλι.

Στο 36ο λεπτό, ο Ηρακλής βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ. Μετά από πίεση διαρκείας - ο "Γηραιός" είχε αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης από το 25' - ο Κούρος έπιασε με το αριστερό ένα διαγώνιο σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοβ.

Στο 39', οι "κυανόλευκοι" απείλησαν ξανά. Ο Αργυρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, Μοντέιρο και Πασάς μπερδεύτηκαν και τελικά ο Ζησόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης

Βοηθοί: Ιωάννης Κοντιζάς, Σπύρος Βασιλόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ούμπιδες, Μανιάτης, Πλατέλλας, Τόνσο (72' Λε Ταλέκ), Λημνιός (61' Ντιγκινί), Ντάουντα (85' Βασιλείου)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Κούρος, Δώνης, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (79' Σαραμαντάς), Λεοζίνιο, Πασάς (59' Γροντής), Περόνε (89' Μπαστακός)

Γκολ: 90'+1' Βασιλείου

Κάρτες: 76' Κατράνης / 73' Περόνε

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Στο 53ο λεπτό, ο Τόνσο εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Λημνιός από τον Τζανετόπουλο, ο Μανιάτης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννίκογλου.

Στο 61', ο Πλατέλλας κινήθηκε από τα δεξιά συνέκλινε προς το κέντρο, έκανε και το σουτ με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ του Ηρακλή ήταν πάλι εκεί που έπρεπε κι έκανε αυτό που έπρεπε.

Δέκα λεπτά αργότερα (71'), ο Τόνσο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντιγκινί εξ' επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ηρακλή.

Νέα ευκαιρία στο 82ο λεπτό, όταν ο Λε Ταλέκ υποδέχθηκε την μπάλα, γύρισε, έκανε και το σουτ, αλλά ο Γιαννίκογλου με ακόμη μία εξαιρετική επέμβαση απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

Ο "Γηραιός" κρατούσε το βαθμό στο Περιστέρι, αλλά αυτός "γλίστρησε" από τα χέρια του. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πλατέλλας κινήθηκε από τα δεξιά - ο Κούρος δεν εκτίμησε σωστά τη φάση - έδωσε στον Βασιλείου κι ο νεοεισελθών (σ.σ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 86ο λεπτό) άνοιξε το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αυτή του γκολ του Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης. Ο Πλατέλλας κάνει εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά, ο Κούρος - ο οποίος είχε την καλύτερη ευκαιρία του Ηρακλή στο ματς με το δοκάρι - κάνει λάθος, και ο Βασιλείου έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο βρίσκει δίχτυα και κρίνει το ματς.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Καλά διαχειρίστηκε την αναμέτρηση ο Ευάγγελος Κιοτζένης. Ενδεικτικές της προηγούμενης διαπίστωσης, η κατανομή των κίτρινων καρτών. Σε καλή ημέρα και οι βοηθοί του. Προτίμησε να ελέγξει με ψυχραιμία το ρυθμό του ματς, παρά να μοιράζει δεξιά κι αριστερά κάρτες. Η πρώτη στο 73', η δεύτερη στο 76'. Αυτές ήταν και οι μόνες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Κυνηγούσε το γκολ και το έδειχνε. Ίσως και να είναι λίγο άδικο για τον σκόρερ, καθώς ο Βασιλείου ήταν εκείνος που έκρινε το ματς αλλά ο Πλατέλλας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Προσπάθησε με σουτ να νικήσει τον Γιαννίκογλου, αλλά ο γκολκίπερ του Ηρακλή ήταν εξαιρετικός. Καταλυτική η συμμετοχή του στη φάση του γκολ. Ξεκίνησε όλη την προσπάθεια από τα δεξιά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βασιλείου.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Εξαιρετικός ο Γιαννίκογλου στο ντεμπούτο του στη φετινή Super League, καθώς ο Χουάντερσον ήταν τιμωρημένος κι έως εκ τούτου μη διαθέσιμος. Ο νεαρός ήταν εξαιρετικός, με τις επεμβάσεις του να λαμβάνουν κρίσιμο χαρακτήρα για την οικονομία του ματς. Όπως στην περίπτωση του σουτ του Αντονί λε Ταλέκ. Με θάρρος και θράσος όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο. Δε φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η απογοήτευση των παικτών του Ηρακλή με τη λήξη της αναμέτρησης. Στο έδαφος, απαρηγόρητοι οι Κούρος, Γιαννίκογλου κι άλλοι "κυανόλευκοι". Απόλυτα φυσιολογικό. Κρατούσαν το βαθμό για 90 λεπτά παιχνιδιού. Και μια φάση στάθηκε ικανή ώστε να φύγουν με άδεια τα χέρια από το Περιστέρι. Ακόμη, ωστόσο, ο Ηρακλής έχει ελπίδες παραμονής στη Super League. Ούτε ο Λεβαδειακός πήρε κάτι στο Αγρίνιο, από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, και δύο βαθμοί είναι η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ