STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Βασιλειάδης αποφασίζει για Μαρινάκη, Σπανό και Κομπότη

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Το ΔΣ της Super League αποδέχθηκε το αίτημα των Ολυμπιακού, Ατρομήτου και Λεβαδειακού και ενέκρινε την αποστολή επιστολής στον Γιώργο Βασιλειάδη, που θα αποφασίσει για την υποχρέωση μεταβίβασης ή μη των μετοχών των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργου Σπανού και Γιάννη Κομπότη.

Συνεδρίασε το ΔΣ της Super League την Πέμπτη (14/12), όπου μεταξύ άλλων αποφάσισε να αποδεχτεί το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ενέκρινε την αποστολή επιστολής στον Γιώργο Βασιλειάδη, που θα αποφασίσει για την υποχρέωση μεταβίβασης ή μη των μετοχών του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις περιπτώσεις των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Κομπότη, καθώς οι ΠΑΕ Ατρόμητος και ΠΑΕ Λεβαδειακός συντάχθηκαν με το αίτημα του Ολυμπιακού. "Παρών" ψήφισαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, "λευκό" ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League Σουρωτή:

"Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 1/7/2016-30/6/2017 και την απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα της ίδιας χρήσεως.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

  • 1/ Ενέκρινε το Πρόγραμμα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, 17ης-30ης αγωνιστικής.
  • 2/ Η SUPER LEAGUE, αποδεχόμενη αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, περί υποχρέωσης ή μη μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος άρθρου 3 Ν.2725/1999, με το οποίο συντάχθηκαν οι ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ενέκρινε την αποστολή επιστολής προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. «Παρών» ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ψήφισε «λευκό».
  • 3/ Από την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου (16η αγωνιστική ημέρα) του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, θα ισχύει μόνο το ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνα.
  • 4/ Εγκρίθηκε η προγραμματική Σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υποδομών της SUPER LEAGUE".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ