STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Τσίκινης για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι

Ο Τσίκινης για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του Ηρακλή Τσίκινη για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που βρήκε νικήτρια την "Ένωση" με 1-0. Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Καλογερόπουλου.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χάρη στο γκολ του Βάργκας με κοντινό πλασέ μετά την επέμβαση του Ρομπέρτο στο πέναλτι του Μπουονανότε. Ένα ματς με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, γι' αυτό και το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του Ηρακλή Τσίκινη για να τις σχολιάσει.

Αρκετά λάθη από τον διαιτητή Καλογερόπουλο, ειδικά στο β' μέρος, όπου στον πειθαρχικό έλεγχο το... έχασε. Αν και στο πρώτο μέρος φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο 45λεπτο το σκηνικό άλλαξε άρδην και οι λανθασμένες αποφάσεις του ήταν αρκετές, αφήνοντας με παράπονα και τις δυο ομάδες.

Ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων:

Για το πέναλτι στον Σουκουλίνι: "Η φάση του 29' με τον Σουκουλίνι είναι πολύ δύσκολη και αρκετά γρήγορη. Ο Μαζουακού κάνει κίνηση προς την μπάλα και δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν βρίσκει και την μπάλα πέρα από το πόδι, προτού φτάσει στον Μάνταλο. Ο διαιτητής ήταν κοντά και αποφάσισε να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί".

Για το οφσάιντ στον Μπαρμπόζα: "Κακώς δίνεται το οφσάιντ στον Μπαρμπόζα στο 32ο λεπτό, έστω και αν είναι αρκετά οριακή περίπτωση".

Για την κόκκινη στον Μποτία: "Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει φάουλ του Μποτία. Εφόσον το σφυρίζει ο διαιτητής, σωστά δίνει την κόκκινη κάρτα, διότι ο Αραβίδης κινείται προς το τέρμα και είναι σε προφανή θέση για γκολ. Αν υπάρχει παράβαση, είναι χαμηλά στα πόδια και φαίνεται περισσότερο ο Αραβίδης να βρίσκει το πόδι του Μποτία".

Για το πέναλτι και η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς: "Στο πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς, τα χέρια είναι σε έκταση, παίρνει παράνομο πλεονέκτημα και σωστά ο διαιτητής δίνει το πέναλτι. Όμως, δεν υπάρχει πρόθεση στο χέρι, δεν κινείται το χέρι προς την μπάλα. Θα μπορούσε να μην δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού".

Για την αποβολή του Γκάλο: "Νομίζω ότι δεν υπάρχει αποβολή στον Γκάλο. Είναι ένα απλό φάουλ. Ίσως ήθελε να... ισοφαρίσει τις προηγούμενες κόκκινες. Χάθηκε ο πειθαρχικός έλεγχος από τον διαιτητή".

Εν κατακλείδι: "Συμπερασματικά, έγιναν αρκετά λάθη από τον διαιτητή Καλογερόπουλο. Το έχασε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πρώτο ήταν κοντά στους παίκτες και στις φάσεις".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ