STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σωμαρακάκης τους ορισμούς

Ο Σωμαρακάκης τους ορισμούς
Σωμαρακάκης INTIME SPORTS

Ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης θα κάνει τους ορισμούς διαιτητών στην Super League. Διαβάστε τις αλλαγές στην ΚΕΔ και την αδειοδότηση των ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (30/9) τη θέση του Γιάννη Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Νταμπώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση της ημέρας αφορά τον άνθρωπο που θα ορίζει τους διαιτητές στην Super League.

Αυτός θα είναι ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης που αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του. Αναλυτικά όλες οι αλλαγές που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Για ΚΕΔ: Ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για την τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Νταμπώση (ΕΠΣ Πιερίας) στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για Αδειοδότηση: Συμπεριέλαβε στον κανονισμό ως προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση των συλλόγων που παίζουν στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες την υποχρεωτική συμμετοχή κάθε μίας ΠΑΕ στα ειδικά σεμινάρια που θα διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ