STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Στυλιάρας στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Στυλιάρας στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να "σφυρίξει" τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (27/5, 19.30).

Η ΚΕΔ προχώρησε στους ορισμούς των διαιτητών για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Εκείνος που θα αναλάβει να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας έχει σφυρίξει αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων άλλες δύο φορές.

Η πιο πρόσφατη ήταν πέρσι στη Λεωφόρο στην κανονική περίοδο. Τότε ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε τέρματα των Τριανταφυλλόπουλου και Νάνο, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχε μειώσει ο Αθανασιάδης.

Το άλλο παιχνίδι ήταν στις 17 Μαρτίου 2013 με τον ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που πήρε τη νίκη τότε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Καμαρά και Βούκιτς. Κοινό σημείο των δύο παιχνιδιών είναι ότι οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν και στις δύο περιπτώσεις το ματς με παίκτη λιγότερο. Το 2013 είχε αποβληθεί ο Σο, ενώ πέρσι είχε δει την κόκκινη ο Κατσουράνης.

Ο Στυλιαράς την Τετάρτη (27/5, 19.30) θα έχει βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτωλοακαρνανίας), Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας). Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

Στο Ατρόμητος-Αστέρας (17:15) θα είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και βοηθοί οι Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά). Τέταρτος ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ