STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ είναι το τρίτο μέλος της ΚΕΔ

Ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ είναι το τρίτο μέλος της ΚΕΔ

Ο Λιφ Λίντμπεργκ από την Σουηδία στελεχώνει την ΚΕΔ, αποτελώντας το τρίτο μέλος της, πλάι στους Βίτορ Μέλο Περέιρα και Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

Το όνομα αυτού, Λιφ Λίντμπεργκ. Ο 60χρονος Σουηδός είναι το τρίτο μέλος της ΚΕΔ και συμπληρώνει τους Βίτορ Μέλο Περέιρα και Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

Οι τρεις αυτοί έχουν την ευθύνη ορισμών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ενώ οι Δημήτρης Καλύβας και Ιωάννης Τσαχειλίδης έχουν την ευθύνη για τα ερασιτεχνικά.

Ο Λίντμπεργκ έκανε σπουδαία καριέρα ως βοηθός, ήταν παρών στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2000 (Γαλλία - Ιταλία 2-1) και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 (Βραζιλία - Γερμανία 2-0).

Αφού έβαλε τίτλους τέλους στην επαγγελματική του καριέρα, έγινε διεθνής παρατηρητής και εκπαιδευτής βοηθών διαιτητών στο πρόγραμμα CORE της UEFA.

Τι αναφέρει η ΕΠΟ:

Το βιογραφικό του κ. Λιφ Λιντμπεργκ

Ο Λιφ Λιντμπεργκ, ως βοηθός διαιτητή, έχει διευθύνει 220 αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος και 77 αγώνες UEFA.

Ήταν βοηθός διαιτητή FIFA επί 8 συνεχή χρόνια και «έπαιξε» στον τελικό του Euro2000 μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας στο Ρότερνταμ και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 στην Ιαπωνία μεταξύ Γερμανίας και Βραζιλίας.

Έχει εργαστεί σε προγράμματα εκπαίδευσης βοηθών διαιτητών στην Σουηδία και την Τουρκία, ενώ από το 2014 ασκεί τα ίδια καθήκοντα για λογαριασμό και της UEFΑ, στην διοργάνωση του EuropaLeague

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ