STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σαραϊδάρης η επιλογή για την ΚΕΔ

Ο Σαραϊδάρης η επιλογή για την ΚΕΔ

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης επιλέχθηκε από την πλειοψηφία του ΔΣ της Superleague για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με μοναδικές εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Απούσα η Nova από το ΔΣ.

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης θα αποτελέσει την επιλογή της Superleague για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όσον αφορά τους ορισμούς των διαιτητών. Αυτή ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας (1/8).

Ο Σαραϊδάρης έλαβε την ψήφο όλων των συμμετεχόντων, με δύο εξαιρέσεις. Η πρώτη ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιτίθεται στον Θεσσαλονικιό, επειδή τον θεωρεί "κολλητό" του Κύρου Βασσάρα, τον οποίο θέλει να απομακρύνει από τη Διαιτησία και η δεύτερη ήταν η Λάρισα, που πρότεινε τον Τάσο Κάκκο για τη θέση. Οι δύο ομάδες ψήφισαν λευκό.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαραϊδάρης προτάθηκε από την κίνηση των 12 μικρών ΠΑΕ, που συντονίζεται από τον Χρήστο Πανόπουλο και έγινε αποδεκτός από τους υπόλοιπους.

«Σήμερα είναι πολύ σημαντική και χαρούμενη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ερχόμαστε πιο κοντά στα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου και επιβεβαιώνουμε την πρόθεση και αποφασιστικότητα να βαδίσουμε στα δικά τους χνάρια. Η υλοποίηση του ισπανικού μοντέλου διαιτησίας είναι πολύ σημαντικό θέμα που είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα καταγραφεί ως σημείο καμπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας.

Ευχαριστώ θερμότατα τον γ.γ. της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη, τον υπεύθυνο διαιτησίας της UEFA Πιερλουίτζι Κολίνα, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ για την συμβολή τους συμμετοχή στην κατάκτηση αυτή.

Περισσότερο από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που με την στάση τους σήμερα, στάση συγκροτημένη, ήρεμη, σοβαρή, αλληλέγγυα έδειξαν ένα δείγμα του που μπορούμε να φτάσουμε όταν λειτουργούμε συναινετικά» δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος.

Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε συνάντηση πρόσφατα με τον Πάνο Παπαδόπουλο της Forthnet σε πολύ καλό κλίμα. «Το νερό με την NOVA δεν βγήκε ποτέ από το αυλάκι» είπε χαρακτηριστικά. Η Nova για πρώτη φορά ήταν απούσα από το διοικητικό συμβούλιο στο οποίο δεν είχε στείλει ούτε κάμερα, ούτε δημοσιογράφο

Η ανακοίνωση του Συνεταιρισμού:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2016-17 θα οριστεί μετά τους αγώνες των ομάδων της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA αυτή την εβδομάδα.

2/ Εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ επιλέχθηκε ο κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ