STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Περικλής Βασιλάκης στην "Αθλητική Κυριακή" για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) / Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΟΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΛΣ
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) / Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΟΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΛΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Περικλής Βασιλάκης σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Σωστό το πέναλτι στον Ανσαριφάρντ και η κόκκινη στον Οικονόμου, δεν ήταν πέναλτι αυτό στον Ινσούα σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας. (VIDEO).

Το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είχε αμφισβητούμενες φάσεις. Ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης, τις σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή". Δείτε όσα είπε για τα δύο πέναλτι, που έκριναν το παιχνίδι:

- Στο 14' δεν υπάρχει χέρι του Οικονόμου στο σουτ του Μιραλάς.

- Στο 41' λανθασμένα δεν καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ ο Μιραλάς.

- Στο 51' λανθασμένα δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, μετά το κράτημα του Ρομαό στον Δώνη.

- Στο 60' σωστά ο Ευαγγέλου σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κόκκινη κάρτα στον Οικονόμου για το κράτημα στον Ανσαριφάρντ. " Η προφανής ευκαιρία για γκολ οδηγείται από το κράτημα αυτό στην κόκκινη κάρτα. Αν ήταν με τα πόδια, δεν θα υπήρχε κόκκινη κάρτα" σχολίασε ο Περικλής Βασιλάκης.

- Στο 80' δεν υπάρχει πέναλτι για χέρι του Μποτία. "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πρόθεσης" σχολίασε.

- Στο 86' λανθασμένα δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για φάουλ του Ένχελς στον Ινσούα. " Ο διαιτητής ήταν σε μία θέση που δεν ξέρω κατά πόσο είχε την απόλυτη ικανότητα να δει αν υπάρχει πέναλτι. Υπάρχει μαρκάρισμα έξω από τη γραμμή, γιατί αν ήταν στη γραμμή θα ήταν πέναλτι. Το μαρκάρισμα είναι απέξω" ήταν τα λόγια του Βασιλάκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ