STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο ΠΑΣ "βύθισε" τον Πανθρακικό, 4-2 στην Κομοτηνή

Ο ΠΑΣ "βύθισε" τον Πανθρακικό, 4-2 στην Κομοτηνή
ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Πανθρακικό, αλλά παίζοντας με ψυχή και πάθος επικράτησε 4-2 στην Κομοτηνή. Είχαν και δύο δοκάρια οι Ηπειρώτες με Τσουκαλά - Τζημόπουλο.

Ύστερα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα, επέστρεψε στις επιτυχίες στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 4-2 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ.

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων, αλλά δεν ήταν καθόλου σοβαρός στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υποστεί άλλη μια ήττα, που τον καθηλώνει στην τελευταία θέση (συγκατοικεί πια με την Καλλονή).

Γήπεδο:ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Δημήτριος Ζησιμόπουλος

4ος: Εμμανουήλ Σκούλας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (86' Πεταυράκης), Χρήστου (41' Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης (85' Ίλιτς), Μπαϊκαρά, Χαβίτο (46' Χασομέρης), Ντιγκινί, Ίγκορ ντε Σόουζα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες (68' Γιάκος), Λίλα, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς (85' Ηλιάδης), Μανιάς (82' Κοζορώνης).

Γκολ:12' Ίγκορ, 55' πεν. Ντιγκινί - 36' αυτ. Χρήστου, 67' Σκόνδρας, 73' Μανιάς, 85' Ίλιτς

Κάρτες: 54' Μιχαήλ

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Εξαιρετικό το ματς από το ξεκίνημά του. Στο 6' ο Τσουκαλάς επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη! Στη συνέχεια της φάσης ο Μανιάς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Σπουδαία φάση για τον ΠΑΣ. Τελικά πρώτος σκόραρε ο Πανθρακικός. Στο 12' ο Μπαϊκαρά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζημόπουλου, έβγαλε τον Ίγκορ απέναντι στον Περιστερίδη και ο Βραζιλιάνος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0! Δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Ίλιτς εκτέλεσε το φάουλ στο 17', ο Τζημόπουλος πρόλαβε τον Αθανασιάδη, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του νεαρού γκολκίπερ! Τελικά η ισοφάριση για τους Ηπειρώτες ήρθε στο 36'. Ο Μανιάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χρήστου έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1! Στο 54' ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι. Ο Ίγκορ σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Μιχαήλ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Ντιγκινί δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 2-1 για τους Θρακιώτες. Τα λάθη των φιλοξενούμενων δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου. Όχι ότι η άμυνα του Πανθρακικού ήταν κάτι το εξαιρετικό. Έτσι, στο 67' ο Σκόνδρας με κεφαλιά, ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ του Ίλιτς, ισοφάρισε σε 2-2!

Ο ΠΑΣ "βύθισε" τον Πανθρακικό, 4-2 στην Κομοτηνή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο 73' ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Πανθρακικού και η εκτέλεση του Μιχάλη Μανιά (ο ίδιος κέρδοσε το φάουλ) κατέληξε στα δίχτυα. Δύο φορές προηγήθηκε ο Πανθρακικός, αλλά κατέστη ανέφικτο να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα. Το τρίτο γκολ του ΠΑΣ "έκοψε" τα πόδια των παικτών της ομάδας της Κομοτηνής. Περισσότερο φαινόταν ότι θα σκοράρει το σύνολο του Πετράκη, παρά ότι θα έρθει το 3-3. Έτσι, στο 85' ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι στον Αθανασιάδη και με υπέροχο πλασέ "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του (2-4)! Στο 91' το σουτ του Ακόστα δεν βρήκε στόχο και κάπως έτσι έληξε το παιχνίδι.

Η φάση του αγώνα

Θα επιλέξουμε το τρίτο γκολ του ΠΑΣ. Εντυπωσιακή κομπίνα στο φάουλ του Μανιά, το σουτ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Όχι μόνο το τρικ, αλλά και η εκτέλεση ήταν εξαιρετική.

Ο διαιτητής

Απέφυγε τα σοβαρά λάθη ο Παπαπέτρου. Και αυτός και οι βοηθοί του πήραν ως επί το πλείστον σωστές επιλογές.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μιχάλης Μανιάς. Ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις του αγώνα και ο παίκτης που με δικό του γκολ χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ "βύθισε" τον Πανθρακικό, 4-2 στην Κομοτηνή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μας άρεσε

Το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν τα έβαψε μαύρα παρότι βρέθηκε δύο φορές. Το πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη, έδειξαν περισσότερο πάθος και "βύθισαν" ακόμη περισσότερο τον Πανθρακικό.

Δεν μας άρεσε

Η συμπεριφορά των παικτών του Πανθρακικού. Όταν η νίκη είναι επιτακτική και "καίγεσαι" για αυτήν, ώστε να εξαντλήσεις τα περιθώρια για παραμονή, προηγείσαι δύο φορές αλλά χάνεις, τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά.

Ο ΠΑΣ "βύθισε" τον Πανθρακικό, 4-2 στην Κομοτηνή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ