ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O ΠΑΟΚ πρέπει να πείσει Μολέντο και μάνατζερ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Sport24 Radio 103,3 αποκάλυψε ότι ο Ροδρίγκο Μολέντο έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για να επιστρέψει ως "ελεύθερος" το καλοκαίρι και η υπόθεση εξελίσσεται σε σίριαλ!

Πολύ δύσκολα θα τελειώσει εντός των επόμενων ωρών το θέμα του Ροδρίγκο Μολέντο, καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν σχεδόν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ, αλλά η πρώην ομάδα του, Ιντερνασιονάλ, έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον Μολέντο για να ενταχθεί στο ρόστερ της από το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Το προσύμφωνο, μάλιστα, παρουσιάστηκε και συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απόντος του τεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος ήταν ενήμερος και επέστρεψε το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη: εκεί όπου είχε ταξιδέψει το απόγευμα της Τετάρτης για να συζητήσει το θέμα του Μολέντο με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το "μπαλάκι" πλέον πέφτει στον Δικέφαλο, ο οποίος καλείται να "ψήσει" τον Μολέντο και τους μάνατζέρς του να "σπάσουν" το (μη δεσμευτικό) προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ. Ο Παναθηναϊκός καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν έχει, αλλά τα χέρια του είναι "δεμένα": όλα εξαρτώνται από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ασφαλώς έχει λαμβάνειν και 140.000 ευρώ από τα χρέη της εφετινής σεζόν. Κατά τα λοιπά, αξίζει να σημειωθεί ότι...

- Η πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Κώστας Πετρωτός, αγγίζει περίπου τις 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και τις 700.000 ευρώ ετησίως στον 31χρονο Μολέντο, ενώ στους Πράσινους έχει προταθεί να αποκτήσουν ως ελεύθερους τον Κάτσε και τον Κωνσταντινίδη.

- Αν η Ιντερνασιονάλ πάρει τον Μολέντο ως ελεύθερο το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει ούτε ευρώ και επιβαρύνεται με το συμβόλαιό του (350.000 ευρώ) μέχρι το τέλος της σεζόν.

- Σημαντικό ρόλο για να υπογράψει ο Μολέντο το προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ έπαιξαν δύο πολύ σημαντικοί λόγοι. Αμφότεροι "οικογενειακοί". Ότι η κόρη του ζει με τη μητέρα της στη Βραζιλία και ότι στενό οικογενειακό του πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

- Τι θα σταθμίσει τελικά ο Μολέντο είναι αβέβαιο, διότι η προσφορά της Ιντερνασιονάλ ανέρχεται σε 450.000 ευρώ ετησίως, ήτοι αρκετά μικρότερη από του ΠΑΟΚ. Όχι, όμως και αμελητέα ή "μικρή" ως προς το ύψος της.

Εκτίμηση: ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αυξήσει κατά τι το αρχικά προϋπολογισμένο μπάτζετ της μεταγραφής για να δει τον Μολέντο δίπλα στον Βαρέλα, μαζί με τα πατριωτάκια του, Μάτος, Μαουρίτσιο και Αζεβέντο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ