STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Μποροβήλος συνεχάρη τους Ευρωπαίους

Ο Μποροβήλος συνεχάρη τους Ευρωπαίους
Μποροβήλος INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ προχώρησαν σε νίκες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, προέβη σε συγχαρητήρια δήλωση. "Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες" είπε μεταξύ άλλων.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Μπριζ, ο Ατρόμητος με 3-1 στη Σουηδία της ΑΪΚ και ο ΠΑΟΚ με 1-0 της Σπάρτακ Τρνάβα, στην Τούμπα. Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, συνεχάρη τις τρεις ομάδες και ανέφερε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοιες επιτυχίες.

Αναλυτικά η δήλωσή του: " Συγχαρητήρια στις ομάδες του Ατρόμητου, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA θα φανούν αντάξιες των προσδοκιών των φιλάθλων τους. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και φυσικά πρόκριση στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ