STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο μαθητής συναντά το δάσκαλο στο Ατρόμητος - Βέροια

Ο μαθητής συναντά το δάσκαλο στο Ατρόμητος - Βέροια
Γράφας, Κορακάκης

Την Κυριακή (16/10, 18.15) ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια και ο "μαθητής" Γιώργος Κορακάκης συναντά τον "δάσκαλο" Θωμά Γράφα. Τι κοινό συνδέει τους δύο προπονητές.

Η 7η αγωνιστική της Super League θα βρει αντιμέτωπους στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και τη Βέροια. Δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους βαθμούς (4) ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τους προπονητές των δύο αντιπάλων συνδέει ένα κοινό.

Τη σεζόν 2012-2013, στη Δ' Εθνική, ο νυν τεχνικός της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, είχε εργαστεί στην Κηφισιά. Την ανέβασε στη Γ' Εθνική, ενώ πήρε και το Κύπελλο, στη Νέα Σμύρνη με το Αιγάλεω (Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών).

Συνέχισε στην τεχνική της ηγεσία και την επόμενη σεζόν, αλλά έμεινε σε έξι παιχνίδια (4 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο) αφού ακολούθως πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών, στη Football League. Στις αναμετρήσεις αυτές, ο προπονητής πια του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, είχε θέση βασικού. Ο Γράφας τον είχε παίκτη, δηλαδή, τον Κορακάκη.

Μάλιστα όταν αποχώρησε ο Γράφας από την τεχνική ηγεσία, υπήρξε ένα σενάριο να τον διαδεχτεί στη θέση του προπονητή ο Κορακάκης, το οποίο ωστόσο δεν προχώρησε, με τον 40χρονο να πηγαίνει το δεύτερο μισό, ως παίκτης, στον Ιωνικό. Ύστερα από τρεις αγωνιστικές περιόδους, οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι στην άκρη των πάγκων, σε αναμέτρηση της Super League.

Photo credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ