STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Ο Μασούντ έχει προτάσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σοτζέι Μασούντ αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της Λας Πάλμας και επιστρέφει στην Ελλάδα, με δημοσιογράφο της ισπανικής ομάδας να αναφέρει πως έχει προτάσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την υπόθεση της μετεγγραφής του Σοτζέι Μασούντ είτε στην ΑΕΚ είτε στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, στην Ένωση θέλουν να ξεκαθαρίσουν το θέμα άμεσα με τον Ιρανό μεσοεπιθετικό, αλλά και το "τριφύλλι" περιμένει στη γωνία. Η αναχώρησή του από τη Λας Πάλμας, φουντώνει τις φήμες για άμεσες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους και κυρίως το "τιτίβισμα" του γνωστού και μη εξαιρετέου Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος είχε αποκαλύψει τις μετεγγραφές των Λιβάγια και Αραούχο στους "κιτρινόμαυρους", ο Μασούντ έφυγε από τα Κανάρια Νησία, όπου έκανε προπονήσεις με τη Λας Πάλμας.

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί, είναι πως επιστρέφει στην Αθήνα, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Πανιώνιο και να δει πώς θα κινηθεί από εκεί και πέρα. Μ' ότι αυτό μπορεί σημαίνει για τις εξελίξεις στο θέμα της μετεγγραφής του.

Ο Λίτο Χιμένεθ έγραψε πως ο Μασούντ έχει στα χέρια του πέρα από την ΑΕΚ, πρόταση και από τον Παναθηναϊκό. Η λογική βέβαια λέει πως η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο για τον Ιρανό λόγω του ότι παίζει στην Ευρώπη και συνάμα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Το ποστάρισμα του Χιμένεθ με τον Μασούντ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ