STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Κουρμπέλης "έσπασε τον πάγο" Σαββίδη - Αλαφούζου

Ο Κουρμπέλης "έσπασε τον πάγο" Σαββίδη - Αλαφούζου
EUROKINISSI

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο για να κλείσει η μεταγραφή του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ. Μίλησαν ύστερα από δέκα μήνες.

Είναι και αυτή μία από τις σημαντικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ. Πιθανόν η σημαντικότερη για να κλείσει η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού γι' αυτή την κίνηση ιστορικού χαρακτήρα (από την άποψη ότι ο "Δικέφαλος" δεν είχε συνηθίσει να αγοράζει παίκτες από τους μεγάλους του κέντρου).

Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο αργά χθες το βράδυ. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο "Μακεδονία Παλλάς" μαζί με τους συνεργάτες του όταν τηλεφώνησε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνομιλία ήταν αυτή που "ξεκλείδωσε" τις εξελίξεις, ουσιαστικά αποτέλεσε και μία μορφή δέσμευσης του Ιβάν Σαββίδη απέναντι στους Πράσινους και τον οδήγησε στην απόφαση να πάρει ΚΑΙ του Κουρμπέλη και τον Μουλέν.

Οι δύο άνδρες είχαν να μιλήσουν από τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Σαββίδης είχε φιλοξενηθεί και σε σουίτα της Λεωφόρου.

Έκτοτε το κλίμα στις σχέσεις τους είχε γίνει πιο βαρύ. Και ήρθε η μεταγραφή του Κουρμπέλη να "σπάσει τον πάγο". Πόσο πολύ θα φανεί στη συνέχεια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ