STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο κίνδυνος για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αλαφούζο

Ο κίνδυνος για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αλαφούζο
Ατρόμητος, επεισόδια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ατρόμητος, ΑΕΚ κλήθηκαν σε απολογία για την Παρασκευή 12/2 το μεσημέρι από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League αλλά το κατηγορητήριο τους είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη πιο βαρύ απ' ότι είναι. Τι αναφέρεται για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας απέστειλε έγγραφο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου "για πιθανή συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη λόγω αρμοδιότητας" σε ότι αφορά τα επεισόδια στο Περιστέρι. Είναι το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα για "εκτεταμένα επεισόδια" για τα οποία μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει δίωξη και το οποίο προβλέπει μέχρι αφαίρεση τριών βαθμών αν τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, από το μονομελές πειθαρχικό όργανο τηςSuper Leagueεστάλη έγγραφο στηνστην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ για "την διερεύνηση της τυχόν πειθαρχικής ευθύνης των αξιωματούχων ή παραγόντων του Παναθηναϊκού λόγω αρμοδιότητας" στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Το έγγραφο αφορά το "ντου" του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα το οποίο αναφέρεται στον φύλλο αγώνα και για το οποίο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επί του παρόντος δεν κλήθηκε σε απολογία.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν έχει αρμοδιότητα παρά μόνο για τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των "πράσινων" και γι' αυτές έπειτα από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Η απάντηση λοιπόν, θα είναι αυτή και στην συνέχεια με βάση τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα ο Γιάννης Αλαφούζος θα πρέπει να κληθεί σε απολογία αφού με το άρθρο 12, παράγραφος 5 του ΚΑΠ... "απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο αποδυτηρίων διαιτητών οποιουδήποτε αξιωματούχου και ποδοσφαιριστή των ομάδων".

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα Ξάνθης – Ατρόμητος (18η αγωνιστική) ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Σπανός είχε κάνει "ντου" στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα και είχε κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Έκνομες ενέργειες μέσω ανακοινώσεων"

Μέχρι και -3 για ΑΕΚ και Ατρόμητο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ