STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Ο Καλάιο έχει πρόταση από την Ελλάδα"

Mg Novara 01/05/2011 - campionato di calcio serie B / Novara-Siena / foto Matteo Gribaudi/Image Sport
nella foto: esultanza gol Emanuele Calaio'
Mg Novara 01/05/2011 - campionato di calcio serie B / Novara-Siena / foto Matteo Gribaudi/Image Sport nella foto: esultanza gol Emanuele Calaio' MATTEO GRIBAUDI/IMAGE SPORT

Ο 34χρονος επιθετικός, Εμάνουελ Καλάιο απασχολεί μία ελληνική ομάδα, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του και ατζέντης, Ουμπέρτο. (VIDEO)

Ένας από τους μεγαλύτερους γυρολόγους της Serie B είναι ο 34χρονος επιθετικός, Εμάνουελ Καλάιο... Ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπέτσια και συζητά την παραμονή του, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες. Μεταξύ των οποίων και μία ελληνική, όπως αποκάλυψε ο αδερφός και ατζέντης του, Ουμπέρτο!

"Πολλές ομάδες, από τις αρχές του καλοκαιριού, έχουν εμφανιστεί: η Σαλέρνο, η Βενετία, η Πάρμα, η Φότζια, η Μπάρι. Έχουμε προσφορές και από τις τρεις κατηγορίες, από τη Seria A έως την C. Μπορεί να μείνει και στη Σπέτσια. Δεν θα πάρουμε βιαστικές αποφάσεις και θα μετακινηθούμε μόνο για ένα καλύτερο πρότζεκτ. Έχουμε προτάσεις και από το εξωτερικό, από ομάδες από την Τουρκία, την Κίνα και την Ελλάδα, που τις εξετάζουμε" ανέφερε ο Ουμπέρτο στην ιστοσελίδα "parmalive".

Ο Καλάιο έχει αγωνιστεί σε Τορίνο, Μεσίνα, Πεσκάρα, Νάπολι, Σιένα, Τζένοα και Κατάνια, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ανεπιτυχώς στη Σπέτσια. Επίσης, είναι γνωστός για τον πανηγυρισμό του τοξοβόλου, όταν σκοράρει...

Ποια ελληνικά ομάδα να τον θέλει; Μάλλον, ποια ψάχνει επιθετικό...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ