STOIXIMAN SUPER LEAGUE

O Ίβιτς "βλέπει" στο εξωτερικό

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παραμένει εκτός πάγκων ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και η στόχευσή του είναι σε ομάδα εκτός Ελλάδας, παρά τα όσα ακούστηκαν περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Προφανώς ήταν λογικοφανές ένα σενάριο που ήθελε τον Βλάνταν Ίβιτς να αποτελεί μία από τις λύσεις διαδοχής για τον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι. Ο Σέρβος τεχνικός αποχώρησε απ΄τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο τέλος της περασμένης σεζόν έχοντας βοηθήσει τον "Δικέφαλο" να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας μετά από 14 χρόνια και έχοντας καταγράψει συνολικά μία αρκετά καλή πορεία.

Ωστόσο, επί της ουσίας, δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί φλερτ μεταξύ του 40χρονου κόουτς και των "ερυθρολεύκων", παρότι υπάρχει ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει "γέφυρα", όπως ο αδερφός του Σέρβου τεχνικού και παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Ίλια Ίβιτς.

Τα όσα έχουν καταγραφεί από το παρελθόν του Βλάνταν Ίβιτς είτε ως παίκτης, είτε ως τεχνικός (μπορεί κανείς να θυμηθεί το περσινό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) όταν ερχόταν αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, έχουν δημιουργήσει μία απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών που ουσιαστικά ακύρωνε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα συνεργασίας τους.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, ο Βλάνταν Ίβιτς παραμένει στη Θεσσαλονίκη, φροντίζει να ενημερώνεται πάνω σε θέματα που αφορούν στην προπονητική (δεν αποκλείεται να κάνει και ταξίδια εκτός Ελλάδας γι' αυτό) και παράλληλα περιμένει μία καλή πρόταση από το εξωτερικό, καθώς ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνεργαστούν μαζί του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ