STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες, η Λαμία "τσίμπησε" βαθμό (1-1)

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Λαμία, Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία προηγήθηκε με τον Πίτι (55'), έμεινε με δέκα παίκτες στο 65' (αποβλήθηκε ο Μπούντνικ), ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Ντιγκινί (70') και ακολούθως έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους στη Φθιώτιδα. (VIDEO).

Δύσκολο εμπόδιο αποδείχθηκε για τον Ατρόμητο η Λαμία (1-1). Η ομάδα του Περιστερίου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των Πανιωνίου, Ξάνθης και Αστέρα να επικρατήσουν στην 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή και "πέταξε" την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από την 5η θέση.

Το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι πήγε στους 38 βαθμούς και η διαφορά του +10 από τους πέμπτους διατηρήθηκε. Η Λαμία από τη μεριά της, που προηγήθηκε με φανταστική εκτέλεση φάουλ του Πίτι, "έπιασε" τον Παναιτωλικού στους 20 βαθμούς. Αν μια ομάδα άξιζε περισσότερο τη νίκη στη Λαμία, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία παίζοντας και με παίκτη παραπάνω από το 65' και μετά, έχασε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες, η Λαμία "τσίμπησε" βαθμό (1-1)
Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες, η Λαμία "τσίμπησε" βαθμό (1-1)

Η Λαμία, όπως άλλωστε αναμενόταν, προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να μην επιτρέψει στον Ατρόμητο να σκοράρει. Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα με τρεις στόπερ, ένας εκ των οποίων ήταν ο Βιτάλι Πριντέτα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο. Τα κατάφεραν οι Φθιωτοί σε πολύ μεγάλο βαθμό και περιόρισαν τους Περιστεριώτες, οι οποίοι απείλησαν την εστία του Παπαδόπουλου μόνο με δύο στατικές φάσεις. Ο Τεννές ζητούσε από τον Βάντερσον να παίζει πίσω από τον στράικερ Μπούντνικ και να πιέζει επίσης τους αμυντικούς μέσους του Ατρόμητου.

Ο Νταμίρ Κάναντι από την πλευρά του έλεγε στον Ουάρντα να μην γυρίζει πίσω τη μπάλα, όταν την έχει στην κατοχή τους, αλλά να επιτίθεται κατά μέτωπο. Στον Αιγύπτιο και στους άλλους δύο μεσοεπιθετικούς, τον Βασιλακάκη και τον Ντιγκινί, ζητούσε να αλλάζουν διαρκώς θέσεις. Πολλές φορές, για παράδειγμα, είδαμε τον Ουάρντα δεξιά, παρότι ξεκίνησε δεξιά, τον Ντιγκινί στη μέση και τον Βασιλακάκη αριστερά (ξεκίνησε στη μέση). Το παράπονο του Τεννέ από τους παίκτες του ήταν ότι οι παίκτες του έδιναν αχρείαστα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή τους.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Ευβοίας)

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Αντωνίου

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74' Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (37' λ. τρ. Πίτι), Βάντερσον (84' Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπούντνικ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (80' Σάκιτς), Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69' Μπρούνο Φελίπε), Ουάρντα, Ντάουντα.

Γκολ: 55' Πίτι - 70' Ντιγκινί

Κίτρινες: 33' Παντελιάδης, 52' Μπλάζιτς, 57' Μπούντνικ, 58' Πίτι, 72' Ασίγκμπα, 88' Παπαδόπουλος - 16' Ντιγκινί, 21' Μπουσούλατζιτς, 53' Κιβρακίδης

Κόκκινη: 65' Μπούντνικ (δεύτερη κίτρινη)

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Οι δύο ομάδες είχαν από μία σημαντική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο. Η Λαμία στο 22' με την κεφαλιά του Παντελιάδη την οποία "έβγαλε" δύσκολα με το ένα χέρι ο Γιαννιώτης και ο Ατρόμητος στο 39' με το κοντινό σουτ του Ντάουντα από θέση βολής, που πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ποσοστό 60% κατοχής μπάλας με την ολοκλήρωση του 45λεπτου, ενώ η Λαμία είχε μία τελική περισσότερη (3-2).

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος, αλλά λίγο μετά την πολύ καλή ευκαιρία του Κιβρακίδη (51'), δέχτηκε γκολ. Σε εκείνο το λεπτό ο Παπαδόπουλος έβγαλε δύσκολα με το σώμα του σουτ του αρχηγού των Περιστεριωτών και στο 55' η καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πίτι κατέληξε στα δίχτυα (1-0)!

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Λαμία, Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Και ενώ όλα κυλούσαν ιδανικά για τους Φθιωτούς, η φάση του 65' τους έκανε άνω - κάτω. Ο Ντιγκινί εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπούντνικ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με την αιτιολογία ότι ο Ουκρανός ήταν εντός περιοχής, αν και ο διαιτητής Σκουλάς είχε αντίθετη άποψη. Στο 70' η Λαμία δέχτηκε με γκολ με τρόπο φθηνό. Ο Πριντέτα μπερδεύτηκε με τον Παπαδόπουλο που είχε βγει εκτός περιοχής για να απομακρύνει τη βαθιά μπαλιά του Μάντσον και ο Ντιγκινί που επωφελήθηκε πλάσαρε εύστοχα έξω από την περιοχή προ κενής εστίας (1-1).

Τραβούσε τα μαλλιά του ο Τεννές με το λάθος των παικτών του. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Ατρόμητος πίεσε ασφυκτικά τη Λαμία και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να κατακτήσει τη νίκη. Στο 86' ο Παπαδόπουλος είχε διπλή απόκρουση σε σουτ των Ουάρντα και Ντάουντα, ο δεύτερος από θέση βολής έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι στο 87', στο 91' ο Όμο, άθελά του, με την πλάτη είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 93' την καρφωτή κεφαλιά του Χατζηϊσαΐα "έβγαλε" εκ νέου ο Παπαδόπουλος. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους στη Λαμία.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το γκολ που σημείωσε η Λαμία με τον Πίτι. Απίθανη εκτέλεση φάουλ από τον Ισπανό, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο μέρος. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά η ποιότητά του όχι...

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Πολλές κάρτες έβγαλε από το τσεπάκι του ο Εμμανουήλ Σκουλάς, οι περισσότερες σωστά. Οι παίκτες του Ατρόμητου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο χέρι του Μπούντνικ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ουκρανός ήταν εντός περιοχής.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας στα δύσκολα φώναξε "παρών". Προχώρησε σε σημαντικές αποκρούσεις και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση βαθμού για την ομάδα του.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η εξέλιξη που είχε το ματς. Πολλές ευκαιρίες, γκολ, αποβολή, αγωνία μέχρι τέλους...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Ντάουντα αποδείχθηκε ο μοιραίος της ομάδας του. Ένας αξιόλογος στράικερ, ο οποίος σε αυτό το ματς βρέθηκε σε θέση βολής σε 2-3 στιγμές, αλλά απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ