STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Ατρόμητος 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)
Ατρόμητος, Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/3) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Φιλικό στο Περιστέρι έδωσαν το Σάββατο (17/3) Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 και ενώ όλα τα τέρματα σημειώθηκαν από το 70' και μετά. Το 1-0 έγινε στο 70’ από ενέργεια του Κωτσόπουλου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Νταβιώτη και κατάφερε να σκοράρει με κοντινό πλασέ. Στο 77’ από ενέργεια και ασίστ του Κωτσόπουλου, ο Μπρούνο κατάφερε με πλασέ να σκοράρει.

Το τελικό 3-0 έγινε έπειτα από ασίστ του Γιάννουλη με τελικό αποδέκτη τον Νταβιώτη.

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανδάς, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπρούνο, Νταβιώτης και Κωτσόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Χουάντερσον (46' Ταΐρης), Μάατσεν (46' Στάθης), Κούρος, Κοντοές (46' Ναδάλες), Μπαρτολίνι (46' Κύργιας), Χουάρεζ (46' Κονέ), Ανιέτε (46' Σιατραβάνης), Τσουκαλάς (46' Μενδρινός), Καστιγέχος (46' Ελμπάζ), Στόουκς (46' Ντεβέσα), Καλλέργης (Αλίβοντιτς).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ