STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Αστέρας συνέτριψε τον Ατρόμητο με 6-1 στην Τρίπολη

Ο Αστέρας συνέτριψε τον Ατρόμητο με 6-1 στην Τρίπολη

Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας με σκορ 6-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Δύο γκολ ο Δουβίκας, τραυματίστηκε ο Γκοντό. (VIDEOS)

Ο Αστέρας φιλοξένησε τον Ατρόμητο στην φιλική αναμέτρηση του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το απόγευμα της Κυριακής (6/8) και σίγουρα τα συναισθήματα των δύο προπονητών ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα μετά το τέλος του αγώνα.

Τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου ο Ατρόμητος είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και άσκησε πίεση ψηλά, παίρνοντας και το προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Ντιγκινί μόλις στο 15ο λεπτό.

Ωστόσο ο Αστέρας γρήγορα ισορρόπησε και σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκοντό (25'), πριν ο Τριανταφυλλόπουλος με προβολή από κόρνερ του Ισνάλδο κάνει την ολική ανατροπή για τους Αρκάδες (42') λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45λεπτο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Αστέρα να ενθουσιάζει και τον Ατρόμητο να προβληματίζει με την απόδοση του.

Ο Κυριακόπουλος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 58' έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας για το 3-1 και στο 62' ο Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Στανισάβλιεβιτς και πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάροντας για το 4-1.

Ο Δουβίκας σκόραρε ξανά στο 85' όταν μετά από σέντρα του Μάσα, πέτυχε το 5-1 με κεφαλιά. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Στανισάβλιεβιτς με εκτέλεση φάουλ. Σιδηρόπουλος, Κωστάρας και Δημητριάδης ήταν η διαιτητική τριάδα του φιλικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντούντου, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Τζανγκ, Ισνάλδο, Γκοντό. Αγωνίστηκαν και οι: Δουβίκας, Μάσα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Ζουμά, Ευαγγέλου, Κουμάντεϊ, Μαντίντα, Στανισάβλιεβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγκής, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί. Αγωνίστηκαν και οι Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

Σκόρερ: Γκοντό (25'), Τριανταφυλλόπουλος (42'), Κυριακόπουλος (58'), Δουβίκας (62', 85'), Στανισάβλιεβιτς (87') - Ντιγκινί (15').

Δείτε το τρομερό σουτ του Κυριακόπουλου:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ