STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο Εμμανουήλ Σκουλάς σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς.

Και το όνομα αυτού, Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο λόγος για τον διαιτητή από τον σύνδεσμο Τρικάλων, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι (5/11, 19:30) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς).

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά (5/11, 15:00), ορίστηκε ο Εμμανουήλ Σκουλάς από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών) και Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), ενώ στο Αστέρας - Παναθηναϊκός διαιτητής είναι ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας και βοηθοί του οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) και Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών).

Στο Παναιτωλικός - Ξάνθη (4/11, 15:00), σφυρίζει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, στο Ατρόμητος - Πανιώνιος (4/11, 17:15) ο Βασίλειος Νικολακάκης, στο Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (5/11, 17:15) ο Αθανάσιος Τζήλος, στο Κέρκυρα - ΑΕΛ (5/11, 17:15) ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης) και στο Λεβαδειακός - Λαμία (6/11, 19:30) ο Αθανάσιος Σέζος.

Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής:

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ