STOIXIMAN SUPER LEAGUE

O Άγιαξ παρακολούθησε Καρέλη και Γούτα

O Άγιαξ παρακολούθησε Καρέλη και Γούτα
INTIME SPORTS

Ολλανδικό "τιτίβισμα" αποκαλύπτει ότι σκάουτερ του Άγιαξ παρακολούθησε αγωνιζόμενους τους Νίκο Καρέλη και Δημήτρη Γούτα, στα παιχνίδια τους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ταξίδι σκάουτερ του Άγιαξ στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο (23-24/5), αποκαλύπτει η ιστοσελίδα AjaxFanzone με "τιτίβισμα" της στο Twitter.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Ολλανδός παρακολούθησε τον Δημήτρη Γούτα της Skoda Ξάνθης και τον Νίκο Καρέλη του Παναθηναϊκού.

Κατά συνέπεια, ο σκάουτ του Άγιαξ βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός - Ξάνθη το Σάββατο (23/5) και στο παιχνίδι των play off, Παναθηναϊκός - Ατρόμητος στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Κυριακή (24/5).

Το "τιτίβισμα" δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο, όπως τις εντυπώσεις του "κατασκόπου", αλλά, είναι προφανές ότι η ολλανδική ομάδα έχει φακελωμένους τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, όσον αφορά τον Καρέλη, οι φετινές εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ξένων ομάδων και τελεί υπό παρακολούθηση.

Μέχρι στιγμής, επίσημα έχουν τσεκάρει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού οι Βέρντερ Βρέμης, Τορίνο, Λιλ, Ουντινέζε και εσχάτως, ο Άγιαξ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ