STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο αφρικάνικος καύσωνας "απειλεί" τις προετοιμασίες των ομάδων!

Θερμόμετρο σε κεντρικό δρόμο στην πόλη των Τρικάλων την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Θερμόμετρο σε κεντρικό δρόμο στην πόλη των Τρικάλων την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Στο έλεος του αφρικανικού καύσωνα έως την Κυριακή (02/07) θα βρίσκεται η Ελλάδα με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 43°C σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές! Δείτε τις ομάδες που θα αναγκαστούν να προπονηθούν σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες.

Θερμοκρασίες άνω των 40°C από την ερχόμενη Πέμπτη (29/06) αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ σε αρκετές περιοχές θα αγγίξουν ή και θα ξεπεράσουν τους 43°C! Όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι το σκηνικό θα θυμίζει τον μεγάλο καύσωνα του 2007 ( δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού).

Όπως είναι απόλυτα λογικό, ο αφρικάνικος καύσωνας θα αποτελέσει μεγάλο πονοκέφαλο και για τις ομάδες που θα βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα, καθώς είναι σχεδόν αδύνατη η προπόνηση κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από το Ζέεφελντ στις 27 του μήνα και μέχρι τις 04/07 θα βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, πριν αναχωρήσει στις 05/07 για το Γκενγκ. Οι ερυθρόλευκοι δηλαδή θα είναι στην Ελλάδα όλες τις ημέρες του μεγάλου καύσωνα!

Το ίδιο πρόβλημα θα έχει και ο Παναθηναϊκός που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του και θα προπονείται στο Κορωπί μέχρι και τις 6 Ιουλίου, ημέρα στην οποία θα αναχωρήσει για το Τέχελεν της Ολλανδίας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ ξεκινά τη Δευτέρα (26/06) και θα... ταλαιπωρηθεί έως την Πέμπτη (29/06) όπου η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία και το Κίετσελ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο καθώς ήδη έχει ξεκινήσει προετοιμασία και θα βρίσκεται στην Ελλάδα έως την Κυριακή (02/07) όπου και θα αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας.

Ο πέμπτος Ευρωπαίος της παρέας- ο Πανιώνιος- θα αντιμετωπίσει τον καύσωνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες, ενώ και άλλες ομάδες θα προετοιμάζονται σε θερμό σκηνικό. Μία από αυτές είναι και ο Αστέρας που ξεκινά αύριο (26/06) την προετοιμασία και θα βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες στην Τρίπολη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ