STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νωρίτερα η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟ για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ

Νωρίτερα η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟ για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ άλλαξε την ημερομηνία της συζήτησης της προσφυγής του ΠΑΟ κατά της απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για όσα έγιναν στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Στις 26 Απριλίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για όσα έγιναν στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό, όπως αποφάσισε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ο λόγος είναι για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Η υπόθεση αρχικά ήταν να συζητηθεί στις 10 Μαΐου, αλλά η "πράσινη" ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι η υπόθεση επισπεύδεται και πάει δυο εβδομάδες πριν. Ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός ζητά να του επιστρέψουν οι τρεις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν και σύμφωνα με τον ΚΑΠ όταν υπάρχει εκκρεμοδικεία για βαθμούς, δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία και επομένως δεν μπορούν να αρχίσουν τα πλεί οφ, αφού δεν έχει προκύψει η ειδική βαθμολογία.

Εξάλλου, μέσα στη Μεγαλοβδομάδα θα βγει και η απόφαση για την ΑΕΚ, η οποία έκανε έφεση που εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη για την αφαίρεση τριών βαθμών για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σε πρώτο βαθμό αυτή ήταν η απόφαση και μένει να δούμε αν θα αλλάξει και θα επιστραφούν οι βαθμοί στην "Ένωση".

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ