STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ντούμπλαρε τις νίκες του ο Παναιτωλικός, 1-0 τον Πανθρακικό

Ντούμπλαρε τις νίκες του ο Παναιτωλικός, 1-0 τον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, με τον Μαρκόβσκι να πετυχαίνει το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Τον Πανθρακικό υποδέχθηκε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο το απόγευμα της Κυριακής (13/9) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Με τον Μαρκόβσκι να πετυχαίνει στο 22' το τέρμα που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, οι Αγρινιώτες έφτασαν στη νίκη, την δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο τρίτο του φετινό 90λεπτο και παραμένει χωρίς πόντο μέχρι στιγμής.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Στυλιανός Τσολάκης (ΕΠΣ Αθηνών), Παναγιώτης Μεσσήνης (ΕΠΣ Αχαΐας)

Παναιτωλικός (Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο (60' Βιγιαφάνιες), Ουάρντα (84' Ρουσκουγιέδα).

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μάρτινς (58' Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου (84' Ζδράβος-Ρίζος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης.

Γκολ: 22' Μαρκόβσκι / -

Κάρτες: 16' Κουτρομάνος, 58' Μπεχαράνο, 72' Μάκος / 56' Σερφά, 63' Χρήστου, 65' Μεχία

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Τρίποντο με Μαρκόβσκι

Ματς με χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις περίμεναν πολλοί στο Αγρίνιο, ωστόσο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι δύο ομάδες βάλθηκαν να διαψεύσουν τα προγνωστικά. Ο Ουάρντα μπήκε ζεστός στο παιχνίδι προσφέροντας κάποια ζογκλερικά και ο Κουτρομάνος ήταν αυτός που απείλησε τον Αθανσιάδη στο 9', αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Πανθρακικού. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να πιέσουν στην μεσαία γραμμή, ωστόσο δεν τους αρκούσε το παθητικό παιχνίδι.

Η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, η μπάλα όμως δεν έκανε το κέφι του Ποτουρίδη. Από την εκτέλεση κόρνερ του Μάρτινς στο 16', ο Έλληνας αμυντικός έκανε το μονοκόμματο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού είχε σωτήρια επέμβαση τρία λεπτά αργότερα σε σουτ του Χαβίτο. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή, όταν από τη σέντρα του Μάρτινς τρεις παίκτες βρέθηκαν ανενόχλητοι στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε άουτ.

Στο 22' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό. Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Ουάρντα στο πρώτο δοκάρι, ο Αθανασιάδης έκανε ωραία εκτίναξη, αλλά ο Μαρκόβσκι βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με δεξί πλασέ σε άδεια εστία έκανε το 1-0 για τους Αγρινιώτες.

Ντούμπλαρε τις νίκες του ο Παναιτωλικός, 1-0 τον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε σκληρό, με τον Παπαπέτρου να βγάζει από το τσεπάκι του 5 φορές την κίτρινη κάρτα. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα και ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργίας καταστάσεων που θα του επέτρεπαν να φτάσει στην ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές στιγμές για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν. Τίποτα δεν άλλαξε έως τη λήξη, με τους Αγρινιώτες να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το "διπλό" της περασμένης αγωνιστικής στην Τρίπολη.

Αντίθετα ο Πανθρακικός γνώρισε την τρίτη ήττα του στη σειρά, χωρίς ακόμη να έχει σκοράρει στην φετινή Super League.

Η φάση του αγώνα

Το καλό διάστημα του Πανθρακικού επιθετικά ήταν στο πρώτο 20λεπτο του ματς, όταν και είχε τις φάσεις να σκοράρει. Ο Ποτουρίδης είχε ένα πολύ καλό μονοκόμματο σουτ στο 16', το οποίο όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Κομοτηνής έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί και ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής

Καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου, που στην επανάληψη έκανε χρήση των καρτών του προκειμένου να κρατήσει το ματς. Συζητήσιμη η φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν 2η κίτρινη για μαρκάρισμα του Σερφά στον Κάπελ στο 70'.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μαρκόβσκι με το τέρμα του σφράγισε ουσιαστικά την μοίρα του αγώνα και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, που εξαργύρωσε το σπουδαίο "διπλό" της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μας άρεσε

Εξαιρετικά στοιχεία έδειξε ο Ουάρντα. Τεχνίτης, γρήγορος και με φαντασία στο παιχνίδι του, ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές τους προσωπικούς του αντιπάλους. Δικαίως καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναιτωλικού στην αλλαγή του.

Δεν μας άρεσε

Ο Πανθρακικός με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο είχε φοβερό πρόβλημα στην δημιουργία, καθώς πέραν του Μάρτινς δεν υπήρχε παίκτης να φτιάξει παιχνίδι, με την ομάδα του Ρόκα να είναι εξαιρετικά προβλέψιμη επιθετικά και χωρίς να απειλήσει στην επανάληψη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ