STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ντεμπούτο με γκολ για 7 παίκτες στην Super League

Ντεμπούτο με γκολ για 7 παίκτες στην Super League

Επτά ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο στην Super League έκαναν το ιδανικό ντεμπούτο σκοράροντας με τα χρώματα των ομάδων τους. (VIDEO)

Φτάσαμε στις 10 Σεπτέμβρη ώστε να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα στην φετινή Super League με την 3η αγωνιστική και στα πρώτα επτά ματς που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο μπήκαν 25 γκολ, από τα οποία αρκετά ήταν πάρα πολύ ωραία και απ' αυτά που φέρνουν τον κόσμο πίσω στα γήπεδα.

Τα 25 γκολ επιτεύχθηκαν από 20 διαφορετικούς σκόρερ καθώς υπήρξαν και παίκτες όπως ο Ιντέγε που πέτυχε χατ τρικ και οι Αλμέιδα, Φούντας και Κόντε που σημείωσαν από δυο γκολ.

Επίσης ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως από τους 20 σκόρερ οι 7 πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στην Super League και μάλιστα στο ντεμπούτο τους με τις νέες τους ομάδες. Δεν θα μπορούσαν δηλαδή να φανταστούν πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους ίδιους. Μάλιστα οι έξι από τους επτά είδαν και την ομάδας τους να παίρνει τη νίκη. Πέτυχαν το τέλειο δηλαδή.

Ας θυμηθούμε τους 20 σκόρερ μέχρι στιγμής οι οποίοι ήταν οι Γιακουμάκης, Φούντας (2), Ανσαριφάρντ, Λεντέσμα, Γουακάσο, Λέτο, Αλμέιδα (2), Μάνταλος, Ντίντακ, Γιουνές, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Ουάρντα, Ακόστα, Κόντε (2), Ιντέγε (3), Σεμπά, Ελιονούσι, Μιλιβόγεβιτς και Καπετάνος.

Οι πρωτάρηδες

Από αυτούς οι Λεντέσμα και Γουακάσο στον Παναθηναϊκό άνοιξαν λογαριασμό στην Super League όπως επίσης και ο Αλμέιδα με την φανέλα της ΑΕΚ με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει μάλιστα δυο γκολ. Όπως και ο Κόντε με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ντεμπούτο με γκολ και για τον Ελιονούσι στον Ολυμπιακό αλλά και για τον Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ. Ο μόνος που σκόραρε στο ντεμπούτο του αλλά είδε την ομάδα του να χάνει ήταν ο Γιουνές της Ξάνθης καθώς οι Ακρίτες γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ με 4-1.

Δείτε τα γκολ και των επτά πρωτάρηδων:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ