STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ντεγκρά: "Περίμενα άλλη συμπεριφορά από τον Αναστασιάδη"

Ντεγκρά: "Περίμενα άλλη συμπεριφορά από τον Αναστασιάδη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματίας Ντεγκρά, μίλησε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια, ενώ αναφέρθηκε στον Αναστασιάδη και τόνισε ότι περίμενε να τον στηρίξει.

Το πρόσωπο των ημερών, ο Ματίας Ντεγκρά, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ArenaFM 89.4" και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια. Αναφέρθηκε στον Αναστασιάδη και τόνισε ότι περίμενε να τον στηρίξει.

Όσα είπε ο Ματίας Ντεγκρα στον ArenaFM 89.4:

"Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό που έγινε, έκανα ένα λάθος, το οποίο κόστισε στην ομάδα μου δυο βαθμούς και είπε πολύ στεναχωρημένος για αυτό. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο και από τους συμπαίκτες μου αλλά αυτό που έγινε μετά δεν το έχω ξαναζήσει και είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά. Εϊχα δύο χρόνια συμβόλαιο και έχασα την δουλειά μου.

Παίζω γενικά και έξω από την περιοχή αλλά αυτό έχει μεγάλο ρίσκο. Πολλές ομάδες με ήθελαν για αυτό το λόγο. Έχω κάνει 2-3 λάθη σε όλη την καριέρα μου, αλλά και μεγάλοι τερματοφύλακες έχουν κακές στιγμές".

Για τα όσα έγιναν στην φυσούνα: "Ούτε με ρώτησε, ούτε τίποτα. Με έπιασε από τον λαιμό και δεν κατάλαβα τίποτα. Μου φώναξε και με χτύπησε στο πρόσωπο, εγώ αντέδρασα για να φύγει. Είχε πολύ κόσμο εκεί και όλοι είδα τι έγινε. Του είπα ότι έκανα ένα λάθος και αυτός φώναζε ότι είμαι στημένος , άμα λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις και αποδείξεις γιατί είναι κάτι πολύ σοβαρό".

Τι θα κάνεις από δω και πέρα;

"Το μόνο που δεν θέλω είναι να κάνω κακό στην ομάδα, θέλω να ξεπεράσω αυτό το σοκ, δεν έχω καθόλου ψυχολογία. Σκέφτομαι να γυρίσω Αργεντινή, είμαι εννιά χρόνια στην Ευρώπη και δεν ξέρω τι να κάνω. Τώρα δεν μπορώ να βρω ομάδα, τελείωσαν οι μεταγραφές, οπότε θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα".

Ο Αναστασιάδης τι σου είπε μετά το παιχνίδι;

"Περίμενα άλλη συμπεριφορά από τον προπονητή, περίμενα να με στηρίξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντεγκρά: "Να σου δώσω 5 λεπτά από τη ζωή μου να δεις τι νιώθω"
Κούγιας: "Έκανα το αυτονόητο με τον Ντεγκρά"
Κούγιας εναντίον...
Κούγιας: "Σκέφτεσαι ότι είναι στημένος, αλλά δεν έχεις στοιχεία"
Η διπλή γκάφα του Ματίας Ντεγκρά που τον "τελείωσε" από τον Αστέρα
Τέλος ο Ντεγκρά από την ΑΕΛ, θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ