STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Nova: "Δεν σχολιάζουμε αποφάσεις διαιτητών"

Nova: "Δεν σχολιάζουμε αποφάσεις διαιτητών"
Τζήλος, διαιτητής INTIME SPORTS

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη Nova. Από το συνδρομητικό κανάλι επισημαίνουν ότι "η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών δεν «υποκαθιστά» τους διαιτητές, σχολιάζοντας τις αποφάσεις τους".

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Κυριακής (13/12), μία μέρα μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση στη Nova, στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της οποίας σύμφωνα με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ "επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση".

Οι άνθρωποι του συνδρομητικού δεν άφησαν ασχολίαστη την ανακοίνωση της ΑΕΚ, τονίζοντας: "Σε σχέση με σημερινές ανακοινώσεις και δημοσιεύματα για την μετάδοση του αγώνα Πανιώνιος- ΑΕΚ, τα κανάλια Novasports απαντούν για ακόμα μια φορά, πως αποστολή τους είναι η ψυχαγωγία των συνδρομητών τους, μέσα από την προβολή της αγωνιστικής δράσης και μεταδόσεις πάντα με την ίδια αντικειμενικότητα και αμεροληψία απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Τα κανάλια Novasports εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τον Κώδικα Δεοντολογίας Μεταδόσεων Αγώνων, που ενσωματώνει τις διεθνείς πρακτικές και τις οδηγίες τηλεοπτικής κάλυψης που εφαρμόζουν η FIFA, η UEFA και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί μεταδότες ποδοσφαίρου.

Όπως έχουν πολλές φορές διευκρινίσει, είναι πάγια πολιτική των καναλιών Novasports να μην μεταδίδουν έκτροπα και σκηνές βίας για να μην προωθούν τα αρνητικά φαινόμενα που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ σύμφωνα με την ίδια πολιτική η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών δεν "υποκαθιστά" τους διαιτητές, σχολιάζοντας τις αποφάσεις τους".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ