STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκος Παππάς: "Πιστεύω πάρα πολύ στη νίκη του Παναθηναϊκού"

Νίκος Παππάς: "Πιστεύω πάρα πολύ στη νίκη του Παναθηναϊκού"

Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έκανε προβλέψεις για το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ήταν κάθετος υπέρ της νίκης των "πρασίνων".

Ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συζήτηση που είχε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, δεν παρέλειψε να κάνει προβλέψεις για την έκβαση του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ως φίλαθλος των "πρασίνων" υποστήριξε ότι ο ανασχηματισμός μπορεί να είναι επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο το αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν είναι επιλογή, είναι... μονόδρομος, νίκη του "τριφυλλιού". Οι παρουσιαστές Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου διαφώνησαν, υπενθυμίζοντάς του αντίστοιχες πεποιθήσεις περί συνταγματικότητας του νόμου περί τηλεοπτικών αδειών, ωστόσο παραδέχθηκαν ότι στον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου είναι... εύκολες τέτοιες προβλέψεις για το "αιώνιο" ντέρμπι.

Ο διάλογος για το "αιώνιο" ντέρμπι

Νίκος Παππάς: "Αυτό που δεν είναι επιλογή κανενός και θα έρθετε προ τετελεσμένου είναι το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής".

Βασίλης Λυριτζής: "Λυπάμαι πάρα πολύ που θα στενοχωρηθείτε και την Κυριακή".

Νίκος Παππάς: "Όχι, νομίζω ότι θα έχουμε επανάληψη ενός φαινομένου που θα σας κάνει να μην μιλάτε για ποδόσφαιρο τη Δευτέρα".

Βασίλης Λυριτζής: "Το λέτε σε ασφαλές περιβάλλον".

Δημήτρης Οικονόμου: "Είστε σε σωστό μαγαζί για να τα λέτε αυτά".

Νίκος Παππάς: "Πιστεύω πάρα πολύ στη νίκη του Παναθηναϊκού".

Βασίλης Λυριτζής: "Πιστεύατε και στη συνταγματικότητα του νόμου, θυμάμαι".

Νίκος Παππάς: "Νομίζω οι μισοί Σύμβουλοι της Επικρατείας κάτι τέτοιο είπανε, περίπου".

Βασίλης Λυριτζής: "Οι μισοί Σύμβουλοι της Επικρατείας είναι Παναθηναϊκοί;"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ