STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νικητής ο Ολυμπιακός στο "αιώνιο" ντέρμπι της Κ-15

Νικητής ο Ολυμπιακός στο "αιώνιο" ντέρμπι της Κ-15
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-15, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του Παναθηναϊκού.

Με τέρματα των Κίτσου στο 42' (φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής) και Σπυριδάκη στο 80' (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 2-0 τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-15.

Το παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και αυτή ήταν η πρώτη ήττα των τμημάτων Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, μετά από ένα αήττητο 38 αγώνων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας ξεκίνησε 48' μετά από την προκαθορισμένη ώρα ενάρξεως (13:00) λόγω της αργοπορίας των διαιτητών. Οι ομάδες ήταν έτοιμες και στην ώρα τους αλλά αναγκάστηκαν να περιμένουν την διαιτητική τριάδα, που είχε την εντύπωση πως το ματς γινόταν... Κυριακή! Γεγονός απαράδεκτο, ακόμη κι αν μιλάμε για το πρωτάθλημα Κ-15.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Παπακωστούλης είπε μετά από τον αγώνα: "Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε να το κερδίσουμε. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι. Είναι μια σημαντική νίκη αλλά δεν μας δίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Η συνέχεια είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες αλλά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπράβο στα παιδιά".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γιγίνης, Λιάτσος (70' Παπανικόπουλος), Κίτσος (56' Σπυριδάκης), Λιοφάγος, Σταμούλης (82' Τσιουρής), Συρμής (62' Ντόη), Καραπαναγιωτίδης (77' Παστράς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Κωστόπουλος, Δημοσθενιάδης (64' Ζαφείρης), Κρυπαράκος, Τζαβίδας (82' Πουλιάνος), Τόρρα (79' Αυγερινός Θ.), Τσοντάκης.

ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ

Την Λαμία φιλοξενεί το μεσημέρι (12:30) της Κυριακής (14/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός, σε αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20.

Στις 12:00 οι Έφηβοι για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-17, παίζουν στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από την ισοπαλία με τον Αστέρα στο φινάλε του 2017. Η αποστολή ταξίδεψε αεροπορικώς το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) για την Κρήτη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ