STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού τον Ατρόμητο με γκολ του Ανδρούτσου

Νίκησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού τον Ατρόμητο με γκολ του Ανδρούτσου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου με γκολ του Ανδρούτσου.

Σ΄αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ, ο Ολυμπιακός επικράτησε1-0 του Ατρόμητου. Το μοναδικό γκολ του αγώνα, το οποίο έδωσε τη νίκη και διατήρησε το αήττητο για τον Ολυμπιακό, σημειώθηκε από τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο Ολυμπιακός, έπειτα από 7 αγώνες, έχει 19 βαθμούς (6 νίκες-1 ισοπαλία) και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Ο τεχνικός των νικητών, Βασίλης Βούζας, μετά από τη νίκη στο Ρουφ, σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Έπαιξαν έξυπνα και έδειξαν πως θέλουν πολύ τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σ' έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία αλλά παίξαμε σωστά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα τέρματα. Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός. Τώρα ξεχνάμε τον Ατρόμητο και θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τσίμοβιτς (68’ Κρούσιερ), Στρούγγης, Παπαδογιωργάκης, Παναγιωτόπουλος, Ρότσα, Νάτσος, Στατλάντερ (77’ Νταβιώτης), Λαζαρίδης (77’ Χαϊρούλα), Τσατσόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης (87' Βάρκας), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (90'+ Κιρτζιαλίδης), Κηπουρός (55' Τασιούλης), Βρουσάι. ​

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ