STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη στην Τρίπολη για την Κ20 του ΠΑΟΚ, 3-1 τον Αστέρα

Νίκη στην Τρίπολη για την Κ20 του ΠΑΟΚ, 3-1 τον Αστέρα

Την 9η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League πήρε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη. Στο -2 από την κορυφή οι "ασπρόμαυροι".

Σε παιχνίδι που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη, η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ νίκησε την αντίστοιχη του Αστέρα με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 24η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ20.

Στο 35ο λεπτό του αγώνα ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Χατζηστραβού και επτά λεπτά αργότερα, στο 42', ο Τσαούσης διπλασίασε τα τέρματα του "Δικεφάλου" με εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση.

Στο 64' ο Χατζηστραβός έδωσε την δεύτερη ασίστ του στο ματς και ο Γκαργκαλατζίδης διαμόρφωσε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 72ο λεπτό.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με την σημερινή νίκη έφτασε τους 57 βαθμούς και μείωσε την διαφορά της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους -2 βαθμούς, μετά την χθεσινή του ισοπαλία στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (69΄ Μανιώτης), Μαρκόφσκι (69΄ Δούμτσης), Γκαργκαλατζίδης (85΄ Παπαδόπουλος), Τζοβάρας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ