STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη με Ανδρούτσο οι Νέοι του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Νίκη με Ανδρούτσο οι Νέοι του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Πρώτος και αήττητος ύστερα από 19 αγώνες στο πρωτάθλημα Κ-20 ο Ολυμπιακός του Βασίλη Βούζα. Ο Θανάσης Ανδρούτσος πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ.

Σ' αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Πειραιά, ύστερα από 19 αγώνες στη διοργάνωση, έχει 17 νίκες και 2 ισοπαλίες και συνεχίζει στο +6 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 5' ο Θανάσης Ανδρούτσος. Έπειτα από ωραίο κατέβασμα του Γιάννη Λάτσι από το κέντρο προς την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος σέντραρε και ο Θανάσης Ανδρούτσος μέσα στην μικρή περιοχή με σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και έτσι το σκορ έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε δυνατά για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 76', έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γαλανόπουλου (2η κίτρινη).

Νίκη με Ανδρούτσο οι Νέοι του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα: "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και για τις δυο ομάδες. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ατομικά και ομαδικά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη στο Πρωτάθλημα".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μακρoπουλιώτης, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Αντωνίου (60' Βλαχομήτρος), Λίτσι (68' Καρβουνίδης), Παπίτσας (46' Κυριαζής), Τσέλιος, Τζάθας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας ( 60' Μεγαρίτης), Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (82' Λάμπρου), Ανδρούτσος (73' Κιρτζιαλιδης), Λάτσι, Βρουσάι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ