STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη η Βέροια, 1-0 την Κέρκυρα

Νίκη η Βέροια, 1-0 την Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια νίκησε 1-0 την Κέρκυρα σε φιλικό παιχνίδι, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλμπα δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της έδωσε η Βέροια την Τρίτη (19/7) αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα που με την σειρά της έδινε το πρώτο της τεστ. Η Βέροια κατάφερε να σκοράρει αξιοποιώντας το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε και πήρε τη νίκη με 1-0

Μόλις στο 4' η Βέροια κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Βενέτη. Ο νεοαποκτηθείς Τόμας ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Κουτζαβασίλη να αποκρούει όμως και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα της Κέρκυρας.

Οι "Φαίακες" απείλησαν με την σειρά της στο 12' με σουτ του Γεωργίου από καλή θέση το οποίο έφυγε ψηλά άουτ. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πατούσαν καλύτερα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33' σε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη ο Λόπεζ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Η Βέροια προσπάθησε με τη σειρά της να γίνει απειλητική αλλά στο 38' καλό σουτ του Μαυριά λίγο έξω από την περιοχή αποκρούστηκε χωρίς πρόβλημα από τον Κουτζαβασίλη. Αυτή μάλιστα ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Εύστοχο το δεύτερο πέναλτι

Η Κέρκυρα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με ένα "ψαλίδι" του Ροζάριο στο 58', ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε μετά από μισή ώρα σχεδόν, στο 85', αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το σουτ του.

Τελικά, το ματς κρίθηκε από ένα δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Βέροια δύο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, σε ανατροπή του Παπαδόπουλου. Ο Άλμπα ανέλαβε την εκτέλεση και αυτός ήταν εύστοχος, χαρίζοντας τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Χαροντάκης (86' Τσιότρας), Μαλόν (57' Μελίσσης), Ασίγκμπα (69' Παπαγεωργίου), Μαραγκός (86' Ράδης), Μπαλάφας (86' τούφας), Μαυρίας (72' Παπαδόπουλος), Τόμας (80' Ναυριανιάδης), Σαφέρ (62' Άλμπα), Ναβαλόφσκι (72' Μπερτούτσι), Ξόμπλιος (72' Λινάρδιος).

ΚΕΡΚΥΡΑ: (Α' Ημίχρονο) Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Αρναρέλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Σιόντης, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γεωργακόπουλος

(Β' Ημίχρονο) Αραμπατζης, Ντιμιτροφσκι, Γκομεζ, Παμλίδης, Επστάιν, Ντιόγκο, Γραμιτσάρης, Ροζάριο, Κόντος, Νίκιτς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ