STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη για Λαμία, 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία με γκολ των Βουό και Ακόστα κέρδισε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι τον Ατρόμητο που προβλημάτισε.

Τα φιλικά ανάμεσα στις ομάδες της Super League συνεχίζονται και ένα ακόμη διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) στο Περιστέρι. Σε αυτό η Λαμία κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-1 αφήνοντας ικανοποιημένο τον Μπάμπη Τεννέ ενώ η ομάδα του Περιστερίου θα λέγαμε ότι προβλημάτισε με την απόδοση της.

Στο 20' οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, αλλά ο διαιτητής Κοσικίδης, έδειξε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε το γκολ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βουό έκανε ωραία ενέργεια, έφτασε τετ α τετ απέναντι στον Μίρκοβιτς, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να τον ανατρέπει και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιάννης, ο οποίος παρόλο που έκανε καλό σουτ, ο Μίρκοβιτς απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Το σκορ άνοιξε στο 33' η Λαμία όταν μετά από κόρνερ ο Πόντλογκαρ πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε τον Βουό, ο οποίος ολομόναχος έκανε το 0-1.

Το 1-1 ήρθε στο 52' ταν ο Βασιλείου, έκανε το δυνατό σουτ, το οποίο νίκησε τον Πίτκα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα με το Νόε Ακόστα. Ο Βασιλαντωνόπουλος, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με γυριστό αριστερό έκανε το 1-2.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Μανούσος είχε δοκάρι για τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος:Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Βασιλακάκης,Ντάουντα, Μανούσος, Βασιλείου. Έπαιξαν και οι Ντιγκινί, Λαζαρίδης.

ΠΑΣ Λαμία:Παπαδόπουλος, Πόντλογκαρ (46' Κουτρομάνος), Όμο (46' Παπαργυρίου), Αναστασιάδης (46' Ασίγκμπα), Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης Κούκολης (46' Ακόστα), Παντελιάδης, Μπλάζιτς (46' Μπαλούλης), Φράγκος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ