STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη για την K20 του Αστέρα, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Νίκη για την K20 του Αστέρα, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τη πρώτη του νίκη στη πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ20, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1.

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Κ20 ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1, με τους ασπρόμαυρους να παραμένουν χωρίς νίκη.

Η αναμέτρηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 19' με τον Συρεγγέλα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έλεγχε τον ρυθμό και δημιουργούσε φάσεις, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 57', με σκόρερ τον Σταθόπουλο. Ο Δικέφαλος του βορρά συνέχισε να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί φάσεις, όμως ο Αστέρας Τρίπολης, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 84' πήρε εκ νέου το προβάδισμα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Άσεν, τοοποίο και διατήρησε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

ΑΣΤΕΡΑΣ:Τσιφτσής, Άσεν, Ζήσης, Παπαγγελής, Αντζουλάς, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Νάτσης, Συρεγγέλας, Απειρανθίτης, Μπαστιανός.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Καπρέτσος, Δημητρίου, Πολύζος, Μελετίδης, Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας, Δημητριάδης, Χατζηστραβός, Σταθόπουλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης, με αυτή τη νίκη πέρασε στην έβδομη θέση, έχοντας τρεις βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ένατη θέση, με ένα βαθμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ