STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νέα δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Νέα δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και τα χαρακτηρίζει "εκτεταμένα"!

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ και της Superleague, αφού μετά τις κλήσεις τους σε απολογίας από τις Πειθαρχικές Επιτροπές, οι δύο ΠΑΕ μπήκαν εκ νέου στο στόχαστρο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, άσκησε δίωξη στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το βράδυ της Κυριακής 4/5, ενώ στο κατηγορητήριο του τα χαρακτηρίζει εκτεταμένα. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτό το ματς, αφού αν αποδειχθεί ότι η εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο "συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας", τότε επιβάλλεται πρόστιμο 40.000 ως 240.000 ευρώ, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών.

Το κατηγορητήριο είναι μικρότερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα θεωρηθεί υπότροπος και θα κινδυνεύσει με νέα αφαίρεση βαθμών μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δικέφαλος κινδυνεύει να χάσει ακόμα και 10 βαθμούς!

Οι εκδικάσεις των διώξεων κατά των δύο ΠΑΕ έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 8/5. Αρχικά, στις 11:00 στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για το ματς των play off και στις 15:00 στην αντίστοιχη για τα γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ