STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μυθικές γκολάρες μπαίνουν και στην Ελλάδα

Μυθικές γκολάρες μπαίνουν και στην Ελλάδα

Ο Φούντας πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με βολέ στο ματς του Πανιωνίου με τον Αστέρα και το Sport24.gr θυμίζει παρόμοια τέρματα απίστευτης ομορφιάς και τα θέτει στην κρίση του αναγνωστικού κοινού. Ποιο είναι το καλύτερο απ' όλα;

Οι γκολάρες δεν αποτελούν προνόμιο των προηγμένων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Πολλάκις έχουμε δει τέτοια τέρματα να σημειώνονται και στα δικά μας γήπεδα, έστω και αν δεν βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, ούτε αποτελούν τον κανόνα.

Αν βέβαια έμπαιναν συνέχεια τέτοια γκολ, τότε θα έχαναν και την μοναδικότητά τους. Δεν είναι, δα, το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για έναν παίκτη να καταφέρει να σκοράρει με βολέ, όπως έκανε ο Φούντας στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αστέρα.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το ομολογουμένως υπέροχο τέρμα του νεαρού διεθνούς μεσοεπιθετικού, το Sport24.gr συγκέντρωσε ορισμένα πανέμορφα τέρματα που έχουν επιτευχθεί με πανομοιότυπο τρόπο και τα θέτει στην... κρίση του αναγνωστικού κοινού.

Μήτρογλου, Καλαντζής, Αλεξανδρής, Γκούμας, Αναστασιάδης, Βάργκας, Φούντας και ο Βάσκος από αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπαίνουν στη σχετική λίστα και εσείς καλείστε να ψηφίσετε το πιο εντυπωσιακό απ' όλα. Φάτε μάτια ψάρια...

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΚΡΙΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

ΤΖΟΝΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΦΑΜΠΙΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΒΑΡΓΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΚΟΣ

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ