STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μώραλης: "Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αναδιάρθρωσης"

Μώραλης: "Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αναδιάρθρωσης"

Στο περιθώριο της συνέντευξη Τύπου της Super league για την υγεία των ποδοσφαιριστών και την ασφάλιση τους, ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αναδιάρθρωσης

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της "Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη" Νίκος Χαλκιόπουλος υπέγραψαν την Τετάρτη (19/9) το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η "Ευρωπαϊκή Πίστη". Παράλληλα, η "Ευρωπαϊκή Πίστη", υποστηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και επίσημος υποστηρικτής της Super League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γιάννης Μώραλης, έκανε δηλώσεις αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται σχετικά με την αύξηση των ομάδων της Super League.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε πως: " Είμαστε θετικοί εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται σε καλό κλίμα και προσπαθούμε να βρούμε άκρη και είτε σήμερα, είτε αύριο, θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Η αύξηση των ομάδων επιφέρει και κόστος για την Λίγκα.

Διότι η Nova δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα λεφτά επειδή θα είναι δύο ομάδες παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει και το λειτουργικό κόστος αφού είναι 60 επιπλέον παιχνίδια. Και μιλάμε για έξοδα μετακίνησης, διαμονής και άλλα πολλά.

Θα ζημιωθούν πολλοί εάν δεν βρούμε κι άλλα έσοδα για αυτό προσπαθούμε να βρούμε άκρη με τον ΟΠΑΠ. Είτε σήμερα, είτε αύριο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το θέμα".

Για την συμφωνία για την ασφάλιση των παικτών είπε: " Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την "Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.". Η υγεία των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με την "Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.".

Το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και προσφέρει μια σειρά παροχών προς αυτούς. Ευελπιστούμε ότι η στρατηγική συνεργασία μας με την "Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α." θα συντελέσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ποδοσφαιριστές".

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της "Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη" κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε: " Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη Super League στη μεγάλη οικογένεια των ασφαλισμένων της Ευρωπαϊκής Πίστης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα έχει αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε περήφανοι, που η Super League εμπιστεύεται την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια Ελληνική ασφαλιστική εταιρία, για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της Super League, καθώς επί 35 έτη πρωταρχικός μας στόχος είναι η σύνεση, η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ