STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπρακάλι: "Στην Ελλάδα οι διαιτητές κάνουν λάθος με πρόθεση"

Μπρακάλι: "Στην Ελλάδα οι διαιτητές κάνουν λάθος με πρόθεση"
Μπρακάλι INTIME SPORTS

Ο πρώην γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Ραφαέλ Μπρακάλι, υποστήριξε σε πορτογαλικά ΜΜΕ ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα κάνουν λάθος με πρόθεση.

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για την ελληνική διαιτησία ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και νυν της Αρόουκα, Ραφαέλ Μπρακάλι, ο οποίος υποστήριξε στο Maisfutebol ότι οι Έλληνες ρέφερι είναι κακοί στη διεύθυνση των ματς όχι από αμέλεια, αλλά από πρόθεση. Ανέφερε, μάλιστα, και συγκεκριμένη αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Στην Ελλάδα το πάθος των φιλάθλων είναι μεγαλύτερο. Στο Αγρίνιο, μία πόλη 100.000 ατόμων, μιλούν μόνο για τον Παναιτωλικό και οι ποδοσφαιριστές περπατούν στο δρόμο, ως σούπερσταρ. Αντίθετα, η Super League δεν έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα και λατρεύουν τους Πορτογάλους τεχνικούς. Οι διαιτητές είναι τρομακτικοί. Κάνουν λάθος με πρόθεση. Στην πρώτη ευκαιρία του πρώτου ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, υπήρξε πέναλτι εναντίον μας. 1-0. Γνώρισα τους διαιτητές εκεί...

Ξέρω πολύ κόσμο που σε σύντομο διάστημα πέρασε στην ανεργία και ζει στη φτώχεια. Στην ομάδα μου δεν υπήρχαν παράπονα. Ο ιδιοκτήτης είναι επιχειρηματίας με αεροπλάνα στη Σουηδία. Πάντα πληρωνόμασταν στην ώρα μας, είχαμε άριστο προπονητικό κέντρο. Μικρό γήπεδο, αλλά εξαιρετική ατμόσφαιρα την ημέρα των ματς", υποστήριξε ο πρώην γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σ' αυτή τη φάση, στο προπέρσινο ματς με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (τελικό αποτέλεσμα 2-0). Εάν εννοεί αυτό το πέναλτι ο Βραζιλιάνος κίπερ, έχει άδικο, καθώς ο Κουτρουμπής ανατρέπεται πεντακάθαρα:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ