STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος: "Θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί και για Πανιώνιο, ΟΦΗ"

Μποροβήλος: "Θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί και για Πανιώνιο, ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της Super League, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής μίλησε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν και για τους Πανιώνιο, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Τους λόγους των αποφάσεων που πήρε το Δ.Σ. της Super League εξέφρασε μετά το τέλος της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Μποροβήλος με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε ξεχωριστά για την Νίκη Βόλου και την παράταση που δόθηκε σε Πανιώνιο και ΟΦΗ.

Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Βόλου μάλιστα σημείωσε ότι οι ίδιοι δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους ενώ δεν υπήρξε και κάποια επικοινωνία με τον κ. Πάτση στην διάρκεια της συνεδρίασης.

Μετά το τέλος του Δ.Σ. και της Γ.Σ., ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε:
«Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε πρώτη φάση να σας πω ότι ο κ. Αγραφιώτης εκλέχθηκε εκπρόσωπος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ δεδομένου ότι εγώ ανέλαβα την προεδρία.

Είχαμε θέματα όπως αυτό με τη Νίκη Βόλου. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, αναγκαστήκαμε να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό.

Επιπλέον, δόθηκε παράταση ολίγων ημερών σε Πανιώνιο και ΟΦΗ, όπως ζήτησαν, αν και όχι ακριβώς. Δόθηκε για 4 μέρες, για μια αγωνιστική ακόμα. Στην ψηφοφορία απείχε η Ξάνθη, ενώ για όλα τα άλλα υπήρξε ομόφωνη απόφαση. Ήταν συναινετικό το κλίμα».

Για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον Ανδρέα Πάτση, ξεκαθάρισε:
«Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει σε παράγοντες της Νίκης Βόλου πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Αν η ομάδα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της, θα παίξει. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίζει οριστικά, καθώς υπάρχει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους δύο παίκτες που ενεργοποίησαν την απόφαση θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα».

Για το τι θα γίνει με τη Nova από τη στιγμή που δεν ορίζεται ένας αγώνας, είπε:
«Αυτό που υπάρχει είναι μία παρακράτηση χρημάτων από τη συγκεκριμένη ομάδα, που είναι υπεύθυνη για την κατάσταση. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη και σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

Για τους ΟΦΗ και Πανιώνιο ανέλυσε:
«Ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ έχουν προσωρινές διαταγές. Εφόσον ισχύσουν, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Πήραν παράταση μόνο τριών ημερών, για ένα παιχνίδι που είναι να γίνει σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Αλλιώς υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τη νομιμότητα με όποιο κόστος και αν είναι για το ποδόσφαιρο.

Αφού είχαμε τελεσίδικη απόφαση για τη Νίκη Βόλου, ήμασταν υποχρεωμένοι να την εφαρμόσουμε. Προσπαθούμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως πρέπει, να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα ως προϊόν. Η Σούπερ Λίγκα εκπροσωπεί όλες τις ομάδες, όλο το ποδόσφαιρο.

Δε θα ήθελα να πω τι θα γίνει στο μέλλον, ελπίζω και εύχομαι μέσα την εβδομάδα να αποκαταστήσουν τα όποια προβλήματα και αν έχουμε τη Νίκη Βόλου κοντά μας και πάλι».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ