STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος: "Αυτοί θα πάμε σε ΕΠΟ και Κοντονή"

Μποροβήλος: "Αυτοί θα πάμε σε ΕΠΟ και Κοντονή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος,επιβεβαίωσε ότι η επιτροπή που πάει σε ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή, θα απαρτίζεται από εκπροσώπους των τεσσάρων "μεγάλων", τον ίδιο και τον Γιώργο Σπανό.

Προς τη σωστή κατεύθυνση κινήθηκε η συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων της Super League κι εκπροσώπων τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Γιώργο Μποροβήλο. Υποστήριξε ότι θα συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον ίδιο, τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό κι εκπροσώπους των τεσσάρων "μεγάλων".

"Ήταν μία συνάντηση που κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα πραγματοποιηθεί μια επιτροπή από τους 4 "μεγάλους", τον κ. Σπανό και εμένα για να πάμε τις προτάσεις στην ΕΠΟ για τη διαιτησία. Για το θέμα του Κυπέλλου θα συναντηθούμε με τον κύριο Κοντονή για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο Ελλάδας", υποστήριξε ο Γιώργος Μποροβήλος για την επιτροπή, η οποία θα συσταθεί.

Για την αντίθεση που εξέφρασαν προς το πρόσωπό του και τη θέση που κατέχει, αρκετές ομάδες, είπε: "Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Είναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει πολύ καιρό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ