STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μπλόκο" σεplayoffsκαι μείωση!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αντιδρούν οι μικρομεσαίοι και σκέφτονται να μπλοκάρουν την αναδιάρθρωση αν δεν περάσει η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η επόμενη ημέρα του διοικητικού συμβουλίου τηςSuperLeagueστο οποίο πάρθηκαν ιστορικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, βρήκε τους "12" μικρομεσαίους τηςSuperLeagueσε… θέση μάχης.

Είναι διατεθειμένοι μάλιστα, να παραμείνουν στην θέση αυτή εφόσον ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν κάνουν πίσω στους όρους που έθεσαν και δεν συμφωνήσουν στην αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα αποφέρει στο ταμείο των "μικρομεσαίων" περίπου 100.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ.

Αν η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν περάσει, τότε οι "12" εξετάζουν τρόπους για να αντιδράσουν. Ένας από αυτούς θα είναι να μπλοκάρουν την μείωση των ομάδων σε 14 για την περίοδο 2018-19 και τους αγώνεςplayoffsστις θέσεις 1-6 για την ανάδειξη του πρωταθλητή από την επόμενη σεζόν.

Αποφάσεις οι οποίες ναι μεν, πάρθηκαν στο συμβούλιο της Τετάρτης 29/3 αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να συμπεριληφθούν στην προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, είναι λόγια του αέρα!

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στην ΕΡΑ Σπορ.

photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ