STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπλέκουν τον Ρίκι Άλβαρες με Ολυμπιακό και "Δικεφάλους"

Μπλέκουν τον Ρίκι Άλβαρες με Ολυμπιακό και "Δικεφάλους"

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Σαμπντόρια θέλει να παραχωρήσει Ρίκι Άλβαρες και πως οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. (VIDEO)

Μετεγγραφική περίοδος γαρ και πολλά ονόματα ακούγονται για τις ελληνικές ομάδες. Ένα απ' αυτά είναι και του Ρίκι Άλβαρες, με την πληροφορία να έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από δημοσίευμα του "tuttomercatoweb.com".

Ο Αργεντινός μέσος της Σαμπντόρια αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γένοβα, η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και κάπου εκεί ακούστηκε ότι το όνομά του παίζει για τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "Δικέφαλοι" και οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι από τις ομάδες. Βέβαια, μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι, με την Σαμπντόρια να αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000.000 ευρώ για τον 29χρονο.

Φέτος, ο Άλβαρες είχε 23 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ. Το αν όντως το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των ελληνικών ομάδων και υπάρχει πρόσφορο έδαφος, θα φανεί το προσεχές διάστημα. Φυσικά, όχι με το ποσό που φέρεται να αξιώνει η ιταλική ομάδα, το οποίο φαντάζει (και είναι) απαγορευτικό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ