STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο 28χρονος εξτρέμ της Καϊσέρισπορ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα. Φημολογία για Μάτος και ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ "παίζει" σταθερά στο μεταγραφικό παζάρι των ελληνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τώρα για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " fr12.nl", οι άνθρωποι των δύο συλλόγων έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Ολλανδού εφόσον το καλοκαίρι δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με την Καϊσέρισπορ. Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στην Ολλανδία και στη Φέγενορντ με την οποίο έπαιξε από το 2005 ως το 2011.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει ύψος 1.73μ. και αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά. Άρχισε την καριέρα του σε επίπεδο ανδρικών ομάδων από τη Φέγενορντ, έπαιξε δανεικός και σε Έρκουλες, Ντε Χράαφσαπ και το 2012 πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό της Καϊσέρισπορ. Είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Φημολογία για Μάτος και ΠΑΟΚ

Εξάλλου, η αποκάλυψη του προπονητή της Ντνίπρο, Μιρόν Μαρκέβιτς ότι ο 30χρονος Βραζιλιάνος, Λέο Μάτος που έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα έχει ήδη υπογράψει σε άλλο σύλλογο, πυροδότησε έντονη φημολογία περί συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάτος που αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, έχει αρχίσει την καριέρα του από τη Μαρσέιγ, συνέχισε σε διαφορες βραζιλιάνικες ομάδες, το 2010 πήγε στην Τσερνομόρετς και τέσσερά χρόνια μετά πήρε μεταγραφή στη Ντνίπρο.

Η πορεία του Ζάιρο

Ο Ζάιρο κλείνει σήμερα τα 24 του χρόνια και με αφορμή αυτή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται στην καριέρα του. Αναλυτικά:

"Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζάιρο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 24, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής της Μποταφόγκο. Το 2011 είχε έρθει στην Ευρώπη προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά για λογαριασμό του Άγιαξ και αναδείχτηκε παίκτης της διοργάνωσης. Εκείνη την εποχή ο Zάιρο, σύμφωνα με τους ειδικούς, συγκαταλεγόταν στα 45 κορυφαία ταλέντα της χώρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος. Τραυματίστηκε στο πόδι κι έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης χάνοντας την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.

Επέστρεψε στην Μποταφόγκο κι έκανε νέο ξεκίνημα μέσω της μικρότερης Μαντουρέιρα στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός. Τον Ιανουάριο του 2014 η σλοβάκικη Τρέντσιν – η οποία είναι αδερφοποιημένη με τον Άγιαξ – του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη και ν’ αποδείξει πως μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες που τον συνόδευαν. Ο Zάιρο δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του. Σκόραρε στο ντεμπούτο του κόντρα στη Ζίλινα και καθιερώθηκε στην 11άδα.

Τη σεζόν 2014-15 ο 23χρονος εξελίχθηκε στο αστέρι των Σλοβάκων και τους οδήγησε στην κατάκτηση των πρώτων τίτλων στην ιστορία του συλλόγου. Η Τρέντσιν κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Zάιρο να σημειώνει 12 γκολ και να μοιράζει 10 ασίστ. Με τους Σλοβάκους ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, σε 47 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ κι έδωσε 13 ασίστ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ