STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπεργκ - Σαβιόλα μαζί στο Ναύπλιο!

Μπεργκ - Σαβιόλα μαζί στο Ναύπλιο!

Οι δυο πιο «ηχηρές» περυσινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνέφαγαν και περνούν τις γιορτινές ημέρες σε μια από τος ομορφότερες ελληνικές πόλεις.

Εχουν να χωρίσουν κάτι εκτός γηπέδου; Μάλλον όχι. Τους… ενοχλεί επειδή αγωνίζονται στους δύο «αιωνίους» αντιπάλους; Μάλλον όχι. Σύμφωνοι, δεν είναι συμπατριώτες, δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην ίδια ομάδα, δεν έχουν κοινούς γνωστούς και φίλους. Είναι απλώς δύο ξένοι επαγγελματίες, στην ίδια χώρα. Και στην ίδια πόλη. Μια από τις πιο όμορφες του τόπου όπου τους έφερε η ποδοσφαιρική μοίρα. Συμπτωματικά, ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι τα δυο «ηχηρότερα» μεταγραφικά ονόματα για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Επίσης… συμπτωματικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς των αντιπάλων τους.

Ο Μάρκους Μπεργκ προέρχεται από δύο γκολ στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ και χαλαρώνει μόνο για… 2 ½ μέρες, πριν από την τελική ευθεία προς τον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ. Ο Χαβιέ Σαβιόλα προέρχεται από την αξέχαστη (αν μη τι άλλο) «εμπειρία» της Τούμπας και σοβαρές επαγγελματικές σκοτούρες δεν θα έχει τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι και την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Από χθες βρίσκονται στο Ναύπλιο, μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Ποιος τους πρότεινε έναν από τους ιδανικούς για… Αθηναίο προορισμούς αυτών των ημερών, δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι χθες το βραδάκι κατά τις 20:00 συνέφαγαν στον «Σαβούρα» (μια από τις καλύτερες ταβέρνες με φρέσκα ψάρια στην πόλη) οι δύο οικογένειες του Σουηδού και του Αργεντινού. Ασφαλώς έχουν γίνει αντιληπτοί από πολλούς (δεν είναι δα και άγνωστοι και το Ναύπλιο ασφαλώς ουδεμία σχέση με τη… Νέα Υόρκη έχει), και ειδικά ο Μπεργκ σήμερα το πρωί (παλιά ζητούσαμε αυτόγραφα, τώρα όλα με τα κινητά τηλέφωνα!) φωτογραφήθηκε με δεκάδες στην βόλτα του στην κεντρική πλατεία.

Το Ναύπλιο έχει «βουλιάξει» από χθες. Θέση πάρκινγκ; Ούτε στα... σοκάκια! Οι δυο παίκτες και οι οικογένειές τους συναντήθηκαν συμπτωματικά, δεν… οργάνωσαν μαζί διήμερο. Ποιος ξέρει, ίσως χθες να γεννήθηκε μια γνωριμία που να διαρκέσει για χρόνια. Μέσα στη ζωή είναι όλα…

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ